Ezen a beszólásodon most nevettem Zoey!
Pedig curva dühös vagyok rájuk!!! 

Attis írta: Emlékszem, nem is olyan rég még Kaposvárra irigykedni lehetett rádiós fronton.Ez valóban így van, elég szomorú, néhány hónap alatt mennyit változik a helyzet...
Attis írta: Amúgy meg úgy a tendenciákat figyelve: ott, ahol egy pályázó volt, már régen van nyertes. Ahol több, ott vagy kínosan hosszú idő után hirdetnek nyertest, vagy ugye a legújabb módi: a kizárósdi. (Meglepő kivétel volt ez a szegedi freki.)Ebből a szempontból én is csodálkozok a szegedin. Persze, így volt: kezdték azokkal a frekvenciákkal, amelyekre 1-2 pályázat futott be, könnyen döntöttek is, nem is voltak olyan számottevő frekvenciák (értem ez alatt, hogy általában kisebb városokról volt szó).
Chucky írta:Jó lenne, ha ezek után belehúznának végre és nem fél év alatt dőlne el egy-egy frekvencia sorsa! Egyre több helyen hallgathatjuk a fehér zajt!:SAz még a jobbik eset, amikor várunk fél-egy évet, és megszületik egy döntés a nyertesről. Sajnos most a rosszabbik eset áll fenn: várunk ennyi időt, és megtudhatjuk a hosszú várakozás után, hogy mindenkit kizártak... végül is ez is eredmény...
rmihaly76 írta: A kozelmultig nem ertettem, miert ez a barmiaron (szerintem ez a helyes megfogalmazas) eltaposas a klubradio iranyaba, mivel egy nyomorult frekvenciarol van szo, egy -allitolag- csekely hallgatottsagu (igaz, tudjuk merre huzo) radional.Nyilván ugyanez az oka a Neo eltörlésének is. Persze, nem fizettek, rá lehet fogni erre is. Csak ez nem ilyen egyszerű: fizettek volna, ha a sok cég, állami megrendelő nem kizárólag a másik országos hálózaton hirdet. Ha itt is több ilyen hirdető lett volna, több pénz is lett volna, és nem kerültek volna talán ilyen helyzetbe. Közvetve, de ugyanez történik itt is.
Hat az a nagy helyzet, hogy -minden ellenkezo ertelmu hireszteles ellenere- Budapesten meg mindig (engem is meglepett ez!) igencsak nem elhanyagolhato szintu hallgatottsaga a a klubradionak. (Marpedig Budapest valasztasokat donthet el!)
Igy mar nyilvanvalo az, hogy ennek a klubradio altal kepviselt "bizonytalansagi tenyezo"-nek a kiiktatasara megy ki a dolog.
nyikolaj írta:Xarok én már bele az egészbe.Főleg az nmhh-ba.Elveszi az ember kedvét mindentől.Így az lett,hogy éveket kell majd várni amíg a parlagon maradt 96.3,103,106.5 közül legalább az egyiket kiírják.Persze, mivel először gondolom majd a 96,3-at írják ki újra, leghamarabb ősszel, mire beadják a pályázatokat, 2013, s mire döntenek (az eddigi tempóból kiindulva), már 2014. Tehát legalább két évig ne nagyon várjunk új kereskedelmi rádiót Miskolcon.
Zoey írta:Ezt nem hiszem el........![]()
...