RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32794  Szerző: SzD

Igen, ezt Dani is rendszeresen hangoztatja.
Mondjuk ez a kívánságműsor tényleg jó a hallgatói igények felmérésére.
 #32793  Szerző: DjMash

Most ránéztem a blog -ra, amit indítottak. Egy mondatra figyeltem fel:
"Kérjetek valamit, kíváncsiak vagyunk, mit szeretnétek!" :yeah:
Csak így tovább!!!
 #32778  Szerző: mlaszlo

árpi írta:A streamstat.hu listában a 17. a Neo FM, 20. a Radiocafé. Normális,ha egy budapesti rétegrádiót alig hallgatnak kevesebben, mint országos nagytestvérét,ami elvileg mindenkinek szól?

Mondjuk nekem továbbra is tetszik,bár én a Cafét is szeretem 8-)
Ránéztem és most is hasonló a helyzet, 19. a Neo és 21. a Radiocafé, míg a Class most a 7. és többen hallgatják, mint a Neo-t és a Cafe-t együttvéve.
Ezzel a zenei kínálattal nem hiszem, hogy sikeres lesz, érdeklődtem rokonoknál és ismerősöknél, hogy mit gondolnak az új rádióról, akik a Sláger-t kedvelték azt mondják, hogy a Neo nem jön be nekik, se a zenei kínálat, se a műsorvezetés.
Nekem is nagyon furcsa, hogy megy 3-4 rétegzene, majd jön két-három régebbi magyar vagy külföldi sláger, utána vissza a rétegzenéhez.
 #32736  Szerző: LuciFerko

az RT-be írhatnának valamit. Meg még mindig halk és dinamikátlan a hang hifivel nézve.
 #32723  Szerző: SzD

Na itt legalább tényleg hallgatói kéréseket teljesítenek...érződik az ex-Sláger hallgatók hatása. :mellow:
 #32713  Szerző: Vendég

Szudapest? Sziskolc? :D
 #32709  Szerző: LuciFerko

systhema írta:A legjobb az volt, mikor csütörtökön a reggeli műsorban halál komolysággal bemondták a következő sms-t: Szolnokon a 2-es villamos felsővezetékszakadás miatt nem jár! :lol: Gratula!

http://www.fn.hu/belfold/20091119/nagyot_bukhat_class/

Remélem még nem volt.
jó SZ betűs mind2 város :D
 #32706  Szerző: Vendég

A streamstat.hu listában a 17. a Neo FM, 20. a Radiocafé. Normális,ha egy budapesti rétegrádiót alig hallgatnak kevesebben, mint országos nagytestvérét,ami elvileg mindenkinek szól?

Mondjuk nekem továbbra is tetszik,bár én a Cafét is szeretem 8-)
  • 1
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • 584