RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32703  Szerző: SzD

Igen, de utána javították is önmagukat.
 #32702  Szerző: systhema

A legjobb az volt, mikor csütörtökön a reggeli műsorban halál komolysággal bemondták a következő sms-t: Szolnokon a 2-es villamos felsővezetékszakadás miatt nem jár! :lol: Gratula!

http://www.fn.hu/belfold/20091119/nagyot_bukhat_class/

Remélem még nem volt.
 #32694  Szerző: Chriss

Szombat reggel van.
Kíváncsiságból rátekertem mindkettőre, a Neo-n maradtam, mindjárt elolvassátok, miért.
Eddig is lesújtó véleményem volt, ezután is az marad!

A Neo FM-re visszahozták a Balázsi Pannát, aki régen Juventus-ozott és Rádió Bridge-ezett...
Lassan beszél, idegesítően (mások szerint szépen, érthetően)...
Formálja a szavakat... elmondja, hogy ő városi lány és nem ért a szántáshoz... mert most a szántásról kéne beszélgetni... elküld egy pörgős Cserháti dalt valakinek, de természetesen elindul a Culture Club - Kharma Kameleon...
beszéd közben egyszer csak adáscsend és 5(!) percig kuss van a Neo-n!!!
majd elindul valami swing zene... véget ér, elúszik, csend...
üvöltő szignál, melyből kiderül, közlekedés jön... minden átmenet nélkül elkezd beszélni valami nő, aki mindjárt elsírja magát közlekedési hírek közben... nem tart sokáig (se íze, se bűze)... a közlekedés zene érthetetlen módon csak úgy elúszik... ebben a rádióban minden úszik, még a milliárdok is...

a leúszást 1-2 mp csend követi, majd Lou Reed - Walk on a wild side című dögunalmas, fájdalmas, kifejezetten rakás szar zenéje csendül fel (indító zene?), amelynek az eleje annyira halk, hogy az adásproci (van nekik ilyen!) 2 percig képtelen felhúzni...
elképesztően amatőr, hogy Panna minden megszólalása előtt ad maga elé 1 szignált (vannak már szignálok) és utána kezd beszélni... persze szignál előtt fél óráig úszik bármilyen szar zene...

Ismeretlen fogalom a 24 órás arculat, a műsorrend, a műsormenet, a zenei struktúra, százalékolás, súlyozás, óraindítás, beköszönés, jingle, teaser, liner, sweeper és pl a zeneszerkesztő szoftver(ek)... és még hangoztatják is, hogy ők kézzel szerkesztik a zenét, ami elég hihetetlen, de a hallottak alapján szinte biztos...

Értem én, hogy nem csak amerikai modell létezik a rádiózásban, de ez melyik modell, tessék mondani? A fos modell bunkó magyaroknak, mert nekik az is jó?
 #32528  Szerző: mgabor

SzD írta:Elnézve a honlapot ebből tényleg blog marad... :wailing:
mér, mer írtak rá most egy cikket? :D
lorenzo írta:Pedig ma még jobbak is, mint tegnap voltak. Fasza autós témák vannak autósoknak, ahogy ígérték is.
akartam épp írni, hogy nagyon helyesen irányba álltak :) most már rendesen is szól
 #32527  Szerző: LuciFerko

mgabor írta:"hajrá enying, holnap meccs" :D
azt írtam neki, hogy "hétvégén" :gülü2:
 #32526  Szerző: lorenzo

Basszus. Winkler túl van vezérelve Bazsó meg alig halható. És ha képtelenek vagyunk feltolni az a kibaszott potmétert, akkor ne adjunk be telefont adásba, mert nem érteni belőle semmit. Katasztrófa. Pedig ma még jobbak is, mint tegnap voltak. Fasza autós témák vannak autósoknak, ahogy ígérték is.
 #32525  Szerző: SzD

Elnézve a honlapot ebből tényleg blog marad... :wailing:
 #32521  Szerző: gobbi

:) igen :yeah: :lol:
 #32519  Szerző: Richmonde

gobbi írta:jaja :) csak legyen hozzá elég hely a vinyón...
vagy legyen elég vinyó :P
 #32518  Szerző: gobbi

jaja :) csak legyen hozzá elég hely a vinyón...
  • 1
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • 537
  • 584