RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32462  Szerző: Simulator

SZD: és amikor a Danu vagy sláger kiköltözött helyszínekre ott milyen stúdió volt, mégse volt gond a hangminőséggel...
 #32461  Szerző: SzD

orrhang írta:300 milla az ORTT-sek zsebébe, 30 a technikára, 20 egyébre :D
(bár 30 millás technikának nem igy kéne szólni ha-ha-ha)
Nehéz megérteni, hogy azért szól úgy ahogy, mert átmeneti stúdióban vannak? :|
 #32460  Szerző: SzD

Simulator írta:Én úgy tudom hogy a Cafés Nesta a zenei szerkesztő, ezek után sztem nincs több kérdésed :P
Rosszul tudod. Nem tudom, hogy pontosan ki, de ő biztosan nem. Maradt a café zenei vezetője.
 #32459  Szerző: Simulator

A Radio Café gurul még tovább ha jól tudom, legalábbis az ORTT megengedte nekik... a kérdés hogy Nesta akkor most merre is van? :)
 #32458  Szerző: lorenzo

Richmonde írta:Ki a zenei szerkesztő?
az MR2 Petőfi Rádiónál, korábban pedig a radiocafénál dolgozó Jobbágy Róbert
 #32457  Szerző: orrhang

Kádár Tamás szerint az ország 81 százalékát lefedő adó elindítása mintegy 350 millió forintba került.
300 milla az ORTT-sek zsebébe, 30 a technikára, 20 egyébre :D
(bár 30 millás technikának nem igy kéne szólni ha-ha-ha)
 #32455  Szerző: gobbi

Sajna ez a Nesta dolog nem tudom mikor hagy alább... de tény, ha nem váltanak kereskedelmi formára akkor nem sok hallgatót fognak szerezni.
 #32454  Szerző: Richmonde

orrhang írta:
Ma reggel minden esetre már hallottam Lisa Stransfield-et meg Soft cell-t is, úgyhogy lehet, hogy a fejükhöz kaptak
Király! Szóval jönnek vissza a zenék, amiket a másik rádión hallhattunk eddig.Nemsokára rájönnek, hogy az elképzelés, ami a pályázatban szerepelt nem egészen jó!
Lassan térünk vissza a régi bevált dolgokhoz. Hurrá, Chió sültkrumpli.
Már csak a bumeráng stábot kell leszerződtetni!!! :yeah:
Kíváncsi vagyok arra, hogy mikor hallom először az Unisex - Szebb holnapot, vagy a Republik - 67 es utat, esetleg egy kis Bikini - Veri az élet is megteszi. :lol:
 #32453  Szerző: orrhang

Ma reggel minden esetre már hallottam Lisa Stransfield-et meg Soft cell-t is, úgyhogy lehet, hogy a fejükhöz kaptak
Király! Szóval jönnek vissza a zenék, amiket a másik rádión hallhattunk eddig.Nemsokára rájönnek, hogy az elképzelés, ami a pályázatban szerepelt nem egészen jó!
Lassan térünk vissza a régi bevált dolgokhoz. Hurrá, Chió sültkrumpli.
Már csak a bumeráng stábot kell leszerződtetni!!! :yeah:
  • 1
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • 584