Én megértem, de addig biztosan nem hallgatom
Én nem értem meg. Ha egy kicsi helyi lenne, megérteném. De ez egy országos, elvileg szakemberekkel. Hátterük is van, ne mondja senki, hogy az egész koncepciót két hét alatt kellett felépíteni nekik.Régen készültek(készülhettek volna) már erre. Úgy van, ahogy mondjátok. Semmilyen koncepció semmilyen téren.
2. Én is a class-ot hallgatom inkább (hangsúlyozom inkább, mert az sem az igazi). De így előnyt adnak neki, amit utána marha nehéz lesz visszaszerezni-ha egyáltalán lehet majd. Ennyire nem törődnének semmivel, vagy ennyire szerencsétlenek?
3. Elég sokat autózom, erre tegnap az utinformációkból megkapom, hogy Budapesten a Hősök terén már nincs dugó. Ennyi, semmi más. Köszi, de pesti rádió van elég, egy országosnak szvsz inkább országos utinfót kellene adni!!! (nem igaz, hogy tegnap este semmi nem volt, köd volt és csúsztak az utak)
Magam részéről nagyon mérges vagyok, hogy nem kapok se normális zenét, se normális infókat, se normális műsort és mindezt még olyan minőségben ami messze kritikán aluli!