Sziasztok! Érdekes egyébként ez a vételi dolog. Szerintem vertikális sugárzással jobban jártak volna. Régebben, amikor a Klub még sztereóban adott, akkor is jobban jött, mint most a Juventus. Úgy tudom, hogy a Klub is kb 800 w-val ad, csak épp vertikálisan. Gondolom a vertikális sugárzás azt is jelenti egyben, hogy körsugárzóval ad. Picit off, de az Infórádió annakidején valóban kért teljesítménynövelést, kb 2001 vége, 2002 eleje körül lehetett. Addig az Infó is sisteregve jött csak nálunk.
mimi írta:Vagyis nem érdekelt minket a CCIR norma? Nem is bánnám, ha menne az OIRT... vagy már a DAB...DRoland írta:Röviden és tömörön újabb bizonyíték, hogy a szomszédainkat mennyire nem érdekli meddig sugároznak! Szegeden 104.0; 104.3 ugyan ne vicceljünk már! Ja és kicsit offEmlékeim szerint volt szó korábban arról is, hogy a genfi egyezménynél, ahol a rádiófrekvenciák nemzetközi használatát koordinálták, épp mi tettünk az egészre, mondván, hogy ott van nekünk az OIRT sáv...nyáron voltam Balatonbogláron bandscan csináltam telóval stereo + RDS HRT-H1 meg 2 is (vagy mi) nevetséges...