Kovi02 írta:95.3 jöhet szóba de semmi ha V-ben se H-ban. Amúgy a szerbeknél ez jó nagy slágerLuciFerko írta:Belgrádból egyedüliként jön a 98.5 HIT FM95,3 97,6 nem jön? 98,5 nálam szinte sose szól,amikor azok RDS-sel mennek.

Kovi02 írta:95.3 jöhet szóba de semmi ha V-ben se H-ban. Amúgy a szerbeknél ez jó nagy slágerLuciFerko írta:Belgrádból egyedüliként jön a 98.5 HIT FM95,3 97,6 nem jön? 98,5 nálam szinte sose szól,amikor azok RDS-sel mennek.
LuciFerko írta:Belgrádból egyedüliként jön a 98.5 HIT FM95,3 97,6 nem jön? 98,5 nálam szinte sose szól,amikor azok RDS-sel mennek.
Sszilu írta:Nálam pedig az átlagnál jobban szól a 94,4-en a Bayern 3,szóval itt is van valami.frekivadasz írta:Nagyon nem néztem még szét, de új vétel a 100.5-ön V polárban az olasz Radio Company Padova mellől. 15kW, 604km tőlem. Lehet van valami a 'levegőben'.Jó lenne, tavaly ilyenkor igencsak jó vétel volt Olaszország felől.
101,9 és 103,9 nem jön?
frekivadasz írta:Nagyon nem néztem még szét, de új vétel a 100.5-ön V polárban az olasz Radio Company Padova mellől. 15kW, 604km tőlem. Lehet van valami a 'levegőben'.Jó lenne, tavaly ilyenkor igencsak jó vétel volt Olaszország felől.
LuciFerko írta:Frekvencia.hu-s adatok alapján irányítva van az ország belseje felé,ugyanonnan a körsugárzó 99,6 és 100,8 kb. ugyanúgy jön,ránéztem újra.Kovi02 írta:tegnap H polárban majdnem tiszta sztereo volt egy ideig, a 101.3 gyengébb volt. RDS nem jött egyiken sem.LuciFerko írta:A 104.2 Újvidéki Rádió valóban 10 kW lehet Zomborból? Annak állandó vételnek kéne lennie nálam, de csak terjedéssel jön.Szerintem nem,az ottani teljesítményadatok kissé túlzóak,mert nálam szinte nem is jön,csak irányba állított antennával,de úgy is alig jön ki a zajból. (a 101,3 AS FM onnan a legjobb)