RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#121649  Szerző: Sakál

Nem, nem erről van szó, pl. Harsányi Leventének baromira nincs múzótehén hangja, ennek ellenére semmi gond a hangjával. De Bárdos Lacinak konkrétan kisgyerek hangja van, a délelőtti hölgy meg rohadtul affektál, vele ennyi a bajom. A délutáni gyerek meg egész jó hangilag, szóval nem egyöntetű a dolog. Ha már úgyis írok, jelzem azt is, csak úgy érdekességként, hogy reggel előző esti, MTI-s hírek mentek.
 #121615  Szerző: markfelt

sztem meg tök rendben van, utálom már ezt a rohadt god-voice koncepciót, hogy csak múzó tehén orgánum ülhet adásba, meg mehet station voicenak. nőben pedig ugyanez a bitch-voice, hogy meg akarja kúrni a hallgató. u-nal-mas, hogy mindenkinek ugyanolyan hangja van.
 #121612  Szerző: Zorro90

Petra és Ákos hangja nekem kellemesen cseng, Czár Lászlóé határeset, Bárdos Lacié viszont túlmegy a számomra élvezhető határán...
 #121609  Szerző: Sakál

Tegnap óta "szoktam" hallgatni ezt a rádiót. Egész kellemes, de a műsorvezetők hangja nekem annyira nem jön be. Azért furcsállom ezt, mert McFly bácsi elég igényesen szokta összeválogatni a műsorvezetői gárdáit.
 #121525  Szerző: samsung

hát ha Rise lenne rajta akkor 1 ideig SSS lenne :D
 #121524  Szerző: asr27

Nem tudom mi okból adta el nekik, jobban örültem volna, ha a Rise szólal meg a frekin!
Igen azért írtam, hogy nem kell sűrűn hallgatnom, mert 10 perc elég volt belőle, teljesen R1 koppintás (ami nem is csoda mivel R1-es emberek kerültek az Ozone-hoz)! Egyébként a R1-et sem szoktam gyakran hallgatni.
Abban viszont majdnem teljesen biztos vagyok, hogy előbb utóbb szereznek egy pesti frekit (sajnos, pedig már a music fm kitölti ezt a stílust, korosztályt).
 #121523  Szerző: samsung

asr27 írta:Na ezt sem kell a továbbiakban gyakran hallgatnom, úgy érzem.
Miért kell elb@szni ami jó? :S
és ahogy nézem szilágyi mester nekik adta el a Miskolci frekvenciat.... remélem nem akarnak többet :D
viszont ez a Radio 1 2.0 :D csak érkezzenek meg pestre...
 #121522  Szerző: asr27

Na ezt sem kell a továbbiakban gyakran hallgatnom, úgy érzem.
Miért kell elb@szni ami jó? :S
 #121511  Szerző: krisz83

Nekem csak az a fura, hogy ment egy ideig egy, a megújulásról szóló spot, amit a Mákszem Levi mondott fel... Azt hittem Ő lesz az új s.voice, de ugyan úgy az Epres Attila maradt. Pedig ehhez a Ozone FM-hez szerintem a Levi hangja jobban passzolna.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 108