Volt (van?) valami tropo napokban, mert több olyan állomáson is megállt a kereső, amelyen amúgy nem.
"88.7-en még veszem az RTS-BG-1 et"
A valamikori asztali hifi-m (Aiwa NSX-330 vagy mi) vevője is hasonló "szelektivitássál" bírt, de hát nem is dx-re készült, viszont a hangja, dinamikája nagyon rendben volt.
A blau-mat tudom felhozni pozitív példának: pld 88,7-en, tőlem kb 500 méterre ad a Balaton Radió ad 10 W-tal, aztán 88,5-ön már közel zajmentes a
Slo 1. Aztán, 88,4-en már az MR1 jön végig felismerhetően, közepes zajjal.
"88.7-en még veszem az RTS-BG-1 et"
A valamikori asztali hifi-m (Aiwa NSX-330 vagy mi) vevője is hasonló "szelektivitássál" bírt, de hát nem is dx-re készült, viszont a hangja, dinamikája nagyon rendben volt.
A blau-mat tudom felhozni pozitív példának: pld 88,7-en, tőlem kb 500 méterre ad a Balaton Radió ad 10 W-tal, aztán 88,5-ön már közel zajmentes a
Slo 1. Aztán, 88,4-en már az MR1 jön végig felismerhetően, közepes zajjal.
Kovi02 írta:A szelektivitása nem az igazi,a 88.7-en még veszem az RTS-BG-1 et(telefonon a 88.8-at üti ki,autóban még azt se),de házon belül is voltak jó vételeim:
91,0 RRACTUAL /ST/(autóban is szokott jönni,de monoban)
94,8 MR2 /ST/ (autóban ez is mono)
107,8 MR1 (ez autóban/telefonon stereo,itt mono)
103,3 ClassFM(nagyon keveredik a 103,2B92-vel,de kivehető)
95,1 MR2 /RDS/ /ST/(autóban ez egyáltalán nem jön,vagy nagyon gyengén,nem tudom miért..)
Egyébként asimov,múltkor telefontöltőt dugtam be egy LG tunerba,és megfogtam vele a kabhegyi MR2-t ..
Rádió: Blaupunkt "Malaga" CD36
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT