RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#100475  Szerző: Zsolt

NMHH Sajtóközlemény (!): A „Klub-szabály” következtében – mely a Klubrádió Zrt. által kezdeményezett korábbi
bírósági eljárás követően híresült el ezen a néven
– ezen a héten tizenegy vidéki
frekvencián kellett érvénytelennek nyilvánítani a pályázatokat. A benyújtott pályázatokon
szereplő aláírások részleges hiánya miatt az összes jelentkezőt ki kellett zárni az Ajka
88,8 MHz, a Balatonfüred 91,8 MHz, a Debrecen 92,3 MHz, az Esztergom 98,1 MHz, a
Gödöllő 93,6 MHz, a Kaposvár 99,9 MHz, a Keszthely 92,2 MHz, a Miskolc 96,3 MHz, a
Pápa 92,7 MHz, a Tatabánya 96,7 MHz, és a Veszprém 90,6 MHz hasznosítására kiírt
pályázaton.
 #100472  Szerző: Attis

Na ez ám a (só)hivatal... :( Lassan 2 éve tartják bizonytalanságban a helyi rádiók jelentős részét (nehéz az ideiglenes engedélyekkel hosszú távra tervezni), erre nesze neked...
 #100471  Szerző: nyikolaj

És ezért kellett több mint egy évet várni a miskolci freki tekintetében? Hamarabb már nem lehetett érvényteleníteni a pályázatokat?Tiszta felesleges időhúzás volt! :shoot:
 #100469  Szerző: hd

Bp. 88.1 - Info
Szeged 95.4 - 88

A tobbi palyazatnal, tehat "Ajka 88,8 MHz, Balatonfüred 91,8 MHz, Debrecen 92,3
MHz, Esztergom 98,1 MHz, Gödöllő 93,6
MHz, Kaposvár 99,9 MHz, Keszthely 92,2
MHz, Miskolc 96,3 MHz, Pápa 92,7 MHz, Tatabánya 96,7 MHz, Veszprém 90,6 MHz" MINDENKIT KIZARTAK!

brandtrend.hu/2012/07/25/radios-frekvenciarol-dontott-a-mediatanacs

Ekkora szarrago tasasagot!
 #100460  Szerző: molnarb

Ivoa írta:Emellett még két érdekesség: Szeged 95,4 és Kaposvár 99,9. Utóbbira biztosan a Mohács Csele Bt-t várom, előbbire meg a R88-at (esetleg a szegedma.hu rádióját).
Szegeden a 88 nyert... Kaposvárt és Miskolcot nem tudom.
 #100435  Szerző: Zoey

donder írta:
Zoey írta:Holnap eredmény:

Törökszentmiklós 96,4
Debrecen 92,3

Ééééés... nem hiszitek el (még én sem): Miskolc 96,3...
Bő egy év után már épp itt volt az ideje...
lejárt a 92.3 is?
Mivel kiírták a pályázatot rá, gondolom igen...
Attis írta:Hacsak el nem napolják... :lol: Mondjuk sokatmondó, hogy annyi napirendi pont van szerdára, hogy az máskor 3 ülésre is elég lenne.
Reméljük, nem lesz elnapolás, de azon mondjuk én is nagyot néztem, hogy ennyi frekvenciával foglalkozik egyetlen ülésén a Médiatanács. Talán be kellett volna fokozatosan osztani, de ők tudják. A nyári szünet előtt sok frekvencia sorsa fog eldőlni.
 #100433  Szerző: Attis

Csongii írta:
Ivoa írta: Kaposvár 99,9. Utóbbira biztosan a Mohács Csele Bt-t várom
Mondjuk azért az eléggé egy nagy vicc. Tudom ki a tulajdonosa a Bt-nek és..... na mindegy.
Nem tudom azt elképzelni, hogy ilyen messziről valaki segítségül hívjon egy Bt-t.
Szerintem itt marad a Kapos Rádió, bár a Csele hátterét nem tanulmányoztam.
Ééééés... nem hiszitek el (még én sem): Miskolc 96,3...
Bő egy év után már épp itt volt az ideje...
Hacsak el nem napolják... :lol: Mondjuk sokatmondó, hogy annyi napirendi pont van szerdára, hogy az máskor 3 ülésre is elég lenne.
 #100432  Szerző: Csongii

Ivoa írta: Kaposvár 99,9. Utóbbira biztosan a Mohács Csele Bt-t várom
Mondjuk azért az eléggé egy nagy vicc. Tudom ki a tulajdonosa a Bt-nek és..... na mindegy.
Nem tudom azt elképzelni, hogy ilyen messziről valaki segítségül hívjon egy Bt-t.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 107