RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#124743  Szerző: mimi

Wolfman írta:...és fejlődjön vissza a közmédia a végtelenségig. Remek ötlet. :(
igen, állami kézbe nem kell propagandaeszközt adni. oldja meg más.
 #124741  Szerző: markfelt

több olyan jobboldali beállítottságú embert ismerek, aki pontosan ezért fordult el egyrészt a jobboldali médiától, másrészt változtak meg gyökeresen a pártpreferenciái, mert nem hülye és elege van a nyilvánvaló propagandából, amit már jól ismer a rendszerváltás előttről.
 #124740  Szerző: LazlowHUN

Elég ritkán hallgatom a Kossuthot, a Rádiókabarét szoktam csak általában. Most utazok és rádión kísértem figyelemmel a nõi kézilabda meccset. Már vége, 7-kor jött egy hírösszefoglaló. Elsõ hír: a Fidesz sopánkodik a Kúria döntése miatt. Még véletlenül sem a döntés ismertetésével kezdik a híreket, majd aztán az érintettek reakcióival, nem. A Fidesz így meg úgy mert a Kúria "a bankok oldalára állt". Másnak az álláspontját meg meg sem ismeri a kedves hallgató. Áh... Közszolgálat.
 #124738  Szerző: Wolfman

mimi írta:egyébként én egészen addig az utópiáig továbbmennék, hogy egyetlen rádió- és tévécsatorna maradjon az államnál, amin teljes terjedelemben közvetítik az országgyűlés munkáját, kormányüléseket, bizottsági üléseket stb., és közlik az állami intézmények hirdetményeit. kizárólag ennyi tartalom lehetne, önkormányzati médiumoknál szintén. olyan körülményeket kell teremteni, hogy piaci alapon, illetve civil szerveződések által átlátható módon el lehessen látni minden más feladatot.
...és fejlődjön vissza a közmédia a végtelenségig. Remek ötlet. :(
Nekem az a véleményem, hogy nem kéne a görög közmédia példáját követni ("ideiglenesen" egy rádió- és két tévécsatornájuk van, ebből az egyik a parlamenti tévé), de mielőtt valaki félreértené, azt sem tartom okénak, hogy a kereskedelmi média kárára terjeszkedik a közmédia (még ha politikai alapon is). Szerintem speciel sokkal jobb lenne, ha a közmédia BBC-szintre fejlődne (na, ez már utópia!)
Undorító ez a frekimutyi. És nem, nem egyedül a F***sz bűne. Ezt már 2009-ben elkezdték.

Amúgy miért nem MRTV, ha már de facto egy szervezet, egy székhellyel?
 #124737  Szerző: mimi

egyébként én egészen addig az utópiáig továbbmennék, hogy egyetlen rádió- és tévécsatorna maradjon az államnál, amin teljes terjedelemben közvetítik az országgyűlés munkáját, kormányüléseket, bizottsági üléseket stb., és közlik az állami intézmények hirdetményeit. kizárólag ennyi tartalom lehetne, önkormányzati médiumoknál szintén. olyan körülményeket kell teremteni, hogy piaci alapon, illetve civil szerveződések által átlátható módon el lehessen látni minden más feladatot.
 #124736  Szerző: asr27

adminisztrator írta:
mindenesetre miután az analóg fm frekvenciakészlet nem végtelen, előnyben kéne részesíteni azt, amire valós igény van, és nemcsak az adja a létjogosultságát, hogy "betöltse az űrt" (= elvegye a helyet a jobbtól, csak azért, hogy ne kelljen fosni a pártszékházban attól, hogy mit mond reggel a spindoctor az emberünkről és ez hány szavazat mínusz.)

egyébként a döntéshozóknak üzenem itt, hogy tévhitben éltek, attól, hogy 0-24-ben ömlik a hülyeségetek 100 csatornán, rohadtul nem tudjátok a net korában elfojtani az ellenvéleményeket, se nem lesz mindenki bigott vallásos attól, ha teletömitek katolikus médiával az étert, ugyanis ahhoz be is kéne tudni csomagolni. ahhoz meg kurvára nem értetek, mert csőlátású faszok vagytok. mondjuk, ha nem lennétek azok, valószínűleg nem is erőltetnétek ezt az egészet, mert belátnátok, hogy nem vezet sehova ez. csak vissza a sötét középkorba.

ismét beigazolódott amúgy az, amit már sokan állítottak: a konzervatív jobboldal nem ért a médiához, ugyanis olyan, hogy konzervatív média NINCS.
Ez szép volt! :yeah: :up: :up:
 #124735  Szerző: markfelt

egy bekezdéssel feljebb ugyanezt írtam, ez meg nemcsak az mtva-ra vonatkozott.
 #124732  Szerző: mimi

adminisztrator írta:egyébként a döntéshozóknak üzenem itt, hogy tévhitben éltek, attól, hogy 0-24-ben ömlik a hülyeségetek 100 csatornán, rohadtul nem tudjátok a net korában elfojtani az ellenvéleményeket, se nem lesz mindenki bigott vallásos attól, ha teletömitek katolikus médiával az étert, ugyanis ahhoz be is kéne tudni csomagolni. ahhoz meg kurvára nem értetek, mert csőlátású faszok vagytok. mondjuk, ha nem lennétek azok, valószínűleg nem is erőltetnétek ezt az egészet, mert belátnátok, hogy nem vezet sehova ez. csak vissza a sötét középkorba.
én nem gondolom, hogy ezekkel az adókkal az a szándék, hogy nagy hallgatósághoz juttassák el, pusztán csak foglalják a frekvenciát, hogy ott később se lehessen nem nekik elkötelezett médium.
 #124723  Szerző: markfelt

vagyúgy. ezeket senki se tudja még. budapesten, győrben, pécsett is felszabadul 3.
 #124722  Szerző: whoisthere

adminisztrator írta:
whoisthere írta:Kezdők kérdése:

Azzal, hogy átruccannak a Neo frekikre, felszabadul a korábbi Kossuth frekik egy része. Ott indulhatnak pl. új helyi rádiók, nem? Mondjuk nem megyünk sokra, ha scooter - Márijjá vagy egy tál MaKaRóni esetleg egy újabb LÁNC kerül a területre...

Off topic kicsit, de talán ide vág:

Pár napja megálltam a pirosnál és átpörgettem az FM sávot (Asztoria):
vallási szöveg egy kisközin > politika > music > duma > Jazz > Klasszikus > vallás > Petőfi > politika > Előadás > Dankópista > politika > politika > Húdeklassz > 5 éve ugyan az a rotáció > klasszikus > gazdaság politika > Kossuth

Ennyit a színes, változatos budapesti kínálatról. Remélem nem csak én látom úgy, hogy szépen lassan belefulladunk a hír-politika-vallási-és a komolyzenei adók tavacskájába.
ez tényleg a kezdők kérdése, mivel nem olvastad el a cikket. a jelenlegi kossuth-frekvenciák nagy része a dankó rádióé lesz.
' A Dunaújváros FM 91.3, Miskolc FM 103.8, Szeged FM 101.9 frekvenciákon megszűnik a sugárzás. '
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 167