RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#91769  Szerző: Ivoa

Redfox81 írta:Ez a "hovatartozás" dolog tényleg nem túl szimpatikus, de majd kiderül, hogy mennyire lehet érezni a műsorokon, híreken. De gondolom nem sok embert ért váratlanul :) . Viszont nem volt körülötte olyan média cirkusz, mint az új országosok születésénél, inkább a Klubrádió/Autórádió frekvenciával foglalkozott a sajtó. Ha tovább gondoljuk lehet, hogy az Autórádió nem is akar elindulni, csak figyelem elterelésnek kellett, hogy ne ezzel foglalkozzanak?
Szerintem mindkettő. Egyértelmű, hogy az Autórádió helyére egy tőkeerős céget keresnek, ami nem a Klubrádió. Valószínűleg arra akarnak rájátszani, hogy az Autórádió és ez a cég "egymásra találjanak" (akár az Autórádió programjának teljes átalakításával is).
 #91743  Szerző: Redfox81

djlacee írta:Bár még el sem indult, nekem egyre kevésbé szimpatikus ez a rádió, főleg a "hovatartozás" meg a "mindenkit összeszedünk, ezzel tönkretéve a többi rádiót" elv miatt
Ez a "hovatartozás" dolog tényleg nem túl szimpatikus, de majd kiderül, hogy mennyire lehet érezni a műsorokon, híreken. De gondolom nem sok embert ért váratlanul :) . Viszont nem volt körülötte olyan média cirkusz, mint az új országosok születésénél, inkább a Klubrádió/Autórádió frekvenciával foglalkozott a sajtó. Ha tovább gondoljuk lehet, hogy az Autórádió nem is akar elindulni, csak figyelem elterelésnek kellett, hogy ne ezzel foglalkozzanak?
 #91717  Szerző: djlacee

Bár még el sem indult, nekem egyre kevésbé szimpatikus ez a rádió, főleg a "hovatartozás" meg a "mindenkit összeszedünk, ezzel tönkretéve a többi rádiót" elv miatt
 #91712  Szerző: Attis

Na meg erősíti a versenyt, mert az mostanában Bp-en eléggé lelapult. (gondolva itt a Roxy/Rise/Face eltűnésére, a R1-et nem idevéve)
Noha én is csak sötétben tapogatózok, de úgy látom, több jel utal arra, hogy inkább egy Rádió1-szerű formátum várható.
Más... Az esetleg érdekes lehet, hogy ha Harsányi Leventét elindítják a Morning Show ellen. Elég fura házon belüli versenyt szülhet a dolog. (A Morning Show is inkább a fiatalabb, 15-39 közötti korosztályban nagyon erős.)
 #91710  Szerző: Ivoa

rmihaly76 írta:Ahogy olvasom a kommenteket... a Prodo (Music FM) szepen lassan "kivasarolja" a konkurrenciat.
Ez igy modja a versenyelony kiharcolasanak..
Megcéloznak mindenkit, akik számítanak a konkurenciából (Juventus, R1, Rise), valamint amit a Class nem tudott lefedni. Ettől még lehet jó adó. Na meg erősíti a versenyt, mert az mostanában Bp-en eléggé lelapult. (gondolva itt a Roxy/Rise/Face eltűnésére, a R1-et nem idevéve)
 #91704  Szerző: asimov

Ahogy olvasom a kommenteket... a Prodo (Music FM) szepen lassan "kivasarolja" a konkurrenciat.
Ez igy modja a versenyelony kiharcolasanak..
 #91702  Szerző: greg

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. és 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

mlaszlo
 #91698  Szerző: csonkamate

semiköze szerintem csak a neve ez hogy musicfm
 #91680  Szerző: LewyDee

Music-Class FM:D most akkor mennyi köze van az Adveniohoz a fideszhez és a hírtv-hez?
  • 1
  • 542
  • 543
  • 544
  • 545
  • 546
  • 565