RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#91611  Szerző: mxgiorgio

Holnap hajnalban lesz valami meglepetés,leleplezés féle,sztem elindul a tesztadás :D
 #91593  Szerző: PooLee

tomee: Pontosan erre próbáltam utalni, köszönöm; és egyet is értek azzal, amivel kiegészítetted. :) Természetesen tudom, hogy világszerte sok-sok ilyen típusú névvel rendelkező adó van, amivel nincs is gond alapvetően, de itt nálunk most mindkét országos ilyet talált ki, ráadásul ugye egyszerre indultak, és azóta is újabb és újabb hasonlókkal állnak elő...
 #91591  Szerző: tomee

Én értem PooLee mondanivalóját, az utóbbi időben tényleg sok újonnan induló rádió biggyeszti a neve végére az "FM" megjelölést, amivel amúgy nincs is baj, csak meglehetősen fantáziátlan, teszem azt marketing szempontból.
 #91589  Szerző: Glenn

Nálunk az első "FM" nevű rádió 1995-ben indult: Melody FM (96,4).
ON!
 #91580  Szerző: LuciFerko

Mikee0824 írta:
PooLee írta:Mostanában divatosnak számít "FM" végződésűre nevezni egy rádiót? Segítsetek; én igyekszem figyelni a trendeket, de máshol nem tapasztaltam ilyesmit. Itt viszont: Rise FM, Class FM, Neo FM, Music FM... alig várom a jövőben induló újakat. Vajon mik lesznek még? Autó FM? Click FM? Izgalmas!
Nem csak mostanában volt divatos! EstFM, BridgeFM, PontFM, PilisFM, MásikFM (igaz, utóbbi hivatalosan Másik Rádió volt, de érdekes módon az RDS-e "MASIK_FM" néven tündökölt!) :D
Fehérváron a Muzik Rádió RDS-e "MUZIK FM" :)
 #91576  Szerző: Mikee0824

PooLee írta:Mostanában divatosnak számít "FM" végződésűre nevezni egy rádiót? Segítsetek; én igyekszem figyelni a trendeket, de máshol nem tapasztaltam ilyesmit. Itt viszont: Rise FM, Class FM, Neo FM, Music FM... alig várom a jövőben induló újakat. Vajon mik lesznek még? Autó FM? Click FM? Izgalmas!
Nem csak mostanában volt divatos! EstFM, BridgeFM, PontFM, PilisFM, MásikFM (igaz, utóbbi hivatalosan Másik Rádió volt, de érdekes módon az RDS-e "MASIK_FM" néven tündökölt!) :D
 #91564  Szerző: nyikolaj

Az fm végződés egyáltalán nem magyar találmány. Európa szerte is sok rádió van.De szerintem a világon is bárhol. És miért ne?A Click fm jól hangzik.
 #91558  Szerző: harrapari

Pasa írta:Pedig egész Európában ez a gyakori. Más kérdés, hogy ha majd DAB lesz, akkor változtathat majd mindegyik nevet. NEO DAB...? :hehe:

Nyugi itt már nem lesz DAB. Teljesen értelmetlen lenne, a technológia átugrott felette.
 #91554  Szerző: Glenn

Pedig egész Európában ez a gyakori. Más kérdés, hogy ha majd DAB lesz, akkor változtathat majd mindegyik nevet. NEO DAB...? :hehe:
 #91552  Szerző: PooLee

Mostanában divatosnak számít "FM" végződésűre nevezni egy rádiót? Segítsetek; én igyekszem figyelni a trendeket, de máshol nem tapasztaltam ilyesmit. Itt viszont: Rise FM, Class FM, Neo FM, Music FM... alig várom a jövőben induló újakat. Vajon mik lesznek még? Autó FM? Click FM? Izgalmas!
  • 1
  • 544
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • 565