Holnap hajnalban lesz valami meglepetés,leleplezés féle,sztem elindul a tesztadás 

Mikee0824 írta:Fehérváron a Muzik Rádió RDS-e "MUZIK FM"PooLee írta:Mostanában divatosnak számít "FM" végződésűre nevezni egy rádiót? Segítsetek; én igyekszem figyelni a trendeket, de máshol nem tapasztaltam ilyesmit. Itt viszont: Rise FM, Class FM, Neo FM, Music FM... alig várom a jövőben induló újakat. Vajon mik lesznek még? Autó FM? Click FM? Izgalmas!Nem csak mostanában volt divatos! EstFM, BridgeFM, PontFM, PilisFM, MásikFM (igaz, utóbbi hivatalosan Másik Rádió volt, de érdekes módon az RDS-e "MASIK_FM" néven tündökölt!)
PooLee írta:Mostanában divatosnak számít "FM" végződésűre nevezni egy rádiót? Segítsetek; én igyekszem figyelni a trendeket, de máshol nem tapasztaltam ilyesmit. Itt viszont: Rise FM, Class FM, Neo FM, Music FM... alig várom a jövőben induló újakat. Vajon mik lesznek még? Autó FM? Click FM? Izgalmas!Nem csak mostanában volt divatos! EstFM, BridgeFM, PontFM, PilisFM, MásikFM (igaz, utóbbi hivatalosan Másik Rádió volt, de érdekes módon az RDS-e "MASIK_FM" néven tündökölt!)
Pasa írta:Pedig egész Európában ez a gyakori. Más kérdés, hogy ha majd DAB lesz, akkor változtathat majd mindegyik nevet. NEO DAB...?