RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#91527  Szerző: mlaszlo

Music FM érkezik a Juventus helyére

A Rádió 1-től és a Juventustól átcsábított műsorvezetőkkel kezdheti meg működését az új zenei rádió.

Megkezdődött a várhatón március elején induló Music FM bevezető kampánya. Az új adó a Juventus Rádió által január végéig használt 89,5-ös frekvencián lesz hallható. A Music FM első kreatív anyagiban a rádió leendő műsorvezetői diszkógömbökkel takarják az arcukat.

A hírek szerint az új rádióhoz érkezik a Rádió 1-től közelmúltban távozott Harsányi Levente és Cooky, továbbá a Juventus Rádióban korábban reggeli műsort vezető Pordán Petra és Balogh Tamás. A Music FM a szlogenje alapján – „legütősebb zenék, legtrendibb újdonságok” – várhatón a fővárosban frekvencia nélkül maradt Rádió 1 hallgatói körére fog rástartolni, azaz fiatalos popzenei rádió lesz.

A cikken belül berakott kép szerepel a plakátokon is.
 #91475  Szerző: roberto

Olyan márciusban talán.
 #91473  Szerző: Gabeedj

Ez a rádió mikor indul pontosan??
 #91464  Szerző: Ivoa

rmihaly76 írta:Egy jol felepitett, teljesen komplett musorszerkezettel akarnak indulni, gondolom. Nem lepodnek meg azon, ha kicsi Rise... kicsi R1... es kicsi Face is lenne -zeneileg- az osszkepben.
Aztan, ket es fel het mulva -ami azert nem oriasi idotartam- mar marcius van am. :)
olvaso1 írta:
mxgiorgio írta:Márciusban indul a rádió :D :D
:O
Csak??
Jól járnak, ha egy kicsit váratják a jónépet. A R1/Rise/Face közönsége ugyanis nem tud mit hallgatni, max az MR2-t. Van itt még lehetőség :)
 #91463  Szerző: IstvánB

Ma csak 5 db plakátot láttam Pesten és a környékén, ugyan ezek a diszkógömbös hirdetések.
 #91458  Szerző: asimov

Egy jol felepitett, teljesen komplett musorszerkezettel akarnak indulni, gondolom. Nem lepodnek meg azon, ha kicsi Rise... kicsi R1... es kicsi Face is lenne -zeneileg- az osszkepben.
Aztan, ket es fel het mulva -ami azert nem oriasi idotartam- mar marcius van am. :)
olvaso1 írta:
mxgiorgio írta:Márciusban indul a rádió :D :D
:O
Csak??
 #91456  Szerző: nyikolaj

Igen,tudom,hogy Miskolcon kezdte,de a kábelrádió az csak egy kábelrádió.Nem sok emberhez jut el.
 #91450  Szerző: alopisz

Ezek szerint szerencsére a kóros agyelhalás nem érintette az ország egészét, ennek inkább örülni kellene!

Adj hártyagyulladást, Istenem!
 #91448  Szerző: csonkamate

az meglepi lesz a musicfm nek a cooky gondolom ot is lesz cooky show műsor
  • 1
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • 549
  • 565