RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#91447  Szerző: LuciFerko

Felénk (Enying) sem sokan ismerik.
 #91446  Szerző: almsin1979

nyikolaj írta:Megsúgom,hogy biztos van olyan hely ahol azt se tudják ki az a Cooky?Szerintem eddig is csak azok ismerték és hallották ahol van/volt R1.Nyílván a fővásos környékieknek és azokban a városban van főleg csömör.Nekem például BORSOD megyeiként újdonság lenne még hallani azt a bohócot.Itt egy átlag ember így van ezzel.

pedig Miskolcon kezdte a "rádiózást". Volt egy Sky nevű kábelrádió az Avason
 #91445  Szerző: nyikolaj

Megsúgom,hogy biztos van olyan hely ahol azt se tudják ki az a Cooky?Szerintem eddig is csak azok ismerték és hallották ahol van/volt R1.Nyílván a fővásos környékieknek és azokban a városban van főleg csömör.Nekem például BORSOD megyeiként újdonság lenne még hallani azt a bohócot.Itt egy átlag ember így van ezzel.
 #91444  Szerző: Redfox81

Chucky írta:
Richmonde írta:Én azt nem értem, hogy ez a Cooky gyerek kinek a kicsodája, (micsodája :) ) és miért nyomják annyira? A történet vele kapcsolatban régen kifulladt. Talán az első pár hónapban, mikor a R1-be került még érdekes volt, de korántsem szórakoztató, sőt kifejezetten idegesítő. Semmi fejlődést nem mutatott, mondhatni megállt egy szinten és tele volt panelekkel. Errre bármelyik vidéki műsorvezető képes. Egy patront egyszer lehet ellőni. Neki már évekkel ezelőtt lefőtt a kávé.
Olyan ő is mint Fekete Pákó esete. Már unalmas, de mégsem únja a nép (tisztelet a kivételnek). 100 emberből 70 biztosan azt modnaná, hogy jópofának tartja és nézi/hallgatja. :(
Sajnos tele van "szelepekkel" a köztudat.
Szerintem még mindig biztosabb jól bejáratott, de esetleg kiégő műsorral (műsorvezetővel) indítani egy új rádiót, mint a nulláról kezdeni. Aztán, ha már tényleg beindult a szekér eldöntik, hogy kell-e, vagy lecserélik. Ha a R1-en nem lett volna népszerű, gondolom nem vennék át.
 #91443  Szerző: szemilan

mxgiorgio írta:Márciusban indul a rádió :D :D
:O
Csak??
 #91442  Szerző: alopisz

A vásári majmokat mutogatni szokták, nem pedig mikrofon elé ültetni.
 #91439  Szerző: Chucky

Richmonde írta:Én azt nem értem, hogy ez a Cooky gyerek kinek a kicsodája, (micsodája :) ) és miért nyomják annyira? A történet vele kapcsolatban régen kifulladt. Talán az első pár hónapban, mikor a R1-be került még érdekes volt, de korántsem szórakoztató, sőt kifejezetten idegesítő. Semmi fejlődést nem mutatott, mondhatni megállt egy szinten és tele volt panelekkel. Errre bármelyik vidéki műsorvezető képes. Egy patront egyszer lehet ellőni. Neki már évekkel ezelőtt lefőtt a kávé.
Olyan ő is mint Fekete Pákó esete. Már unalmas, de mégsem únja a nép (tisztelet a kivételnek). 100 emberből 70 biztosan azt modnaná, hogy jópofának tartja és nézi/hallgatja. :(
Sajnos tele van "szelepekkel" a köztudat.
 #91438  Szerző: Richmonde

Én azt nem értem, hogy ez a Cooky gyerek kinek a kicsodája, (micsodája :) ) és miért nyomják annyira? A történet vele kapcsolatban régen kifulladt. Talán az első pár hónapban, mikor a R1-be került még érdekes volt, de korántsem szórakoztató, sőt kifejezetten idegesítő. Semmi fejlődést nem mutatott, mondhatni megállt egy szinten és tele volt panelekkel. Errre bármelyik vidéki műsorvezető képes. Egy patront egyszer lehet ellőni. Neki már évekkel ezelőtt lefőtt a kávé.
 #91432  Szerző: comet

Azért az érdekes, hogy 1 még el sem indult rádiót már 254-en kedvelnek a facebook-on. Mire ez a nagy bizalom, csupán a nevek miatt?
  • 1
  • 546
  • 547
  • 548
  • 549
  • 550
  • 565