RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#91079  Szerző: asimov

Az Fun Radio 100 kW-ja (az fmscan.org "ralatasi" vetulete szerint) gyakorlatilag koztes arnyekolas, takaras nelkul sugaroz Budapest iranyaba, kb. 140 km-rol, igy aztan meg jo, hogy Budapesten egy reszen veheto...
 #91078  Szerző: Glenn

admin írta:Ha üres lenne itthon a 103.9, akkor szólna fél Budapesten a Funradio.
Bizonyám. Van sok felvételem még a 90-es évek közepéről. Fun Mastermix, mond ez valakinek valamit? :yes:
 #91077  Szerző: markfelt

LuciFerko írta: Funradio az 100kW egy *** nagy hegyről.
Jaja, 100 kilowatt Besztercebányáról. Ha üres lenne itthon a 103.9, akkor szólna fél Budapesten a Funradio.
 #91076  Szerző: Glenn

radukanorbert írta:És vajon a Funradio annyival ad, mint amennyire engedélye van?
Szerintem igen. Több, mint 15 éve ugyanilyen erős, nem változott azóta, hogy elindult.
 #91066  Szerző: LuciFerko

radukanorbert írta:
Jozsfm964 írta:
admin írta:Igen, anno teljesítménynövelésre kért és kapott engedélyt.
Nekem még nem sikerült tesztelnem, milyen a Juventus a 103.9-en, de ha valóban ilyen gyér a dolog, akkor muszáj lesz valamit tenni. Valóban a FUNRADIO nagyon erősen ad, ezért belecsapdoshat itt ott...
És vajon a Funradio annyival ad, mint amennyire engedélye van?
Mellesleg a lefedettség mérése nem minden esetben releváns, mert a környezeti tényezők is erősen befolyásolják.
Funradio az 100kW egy kurva nagy hegyről.
 #91065  Szerző: radukanorbert

Jozsfm964 írta:
Nekem még nem sikerült tesztelnem, milyen a Juventus a 103.9-en, de ha valóban ilyen gyér a dolog, akkor muszáj lesz valamit tenni. Valóban a FUNRADIO nagyon erősen ad, ezért belecsapdoshat itt ott...
És vajon a Funradio annyival ad, mint amennyire engedélye van?
Mellesleg a lefedettség mérése nem minden esetben releváns, mert a környezeti tényezők is erősen befolyásolják.
 #91064  Szerző: Jozsfm964

#91063  Szerző: markfelt

Igen, anno teljesítménynövelésre kért és kapott engedélyt.
 #91062  Szerző: csadam

admin írta:Akkor ez egy jó hivatkozási alap, kedves Juventus Rádió a frekvenciacserére, vagy teljesítménynövelésre (előbbire a 100.3 -> 103.9 Rádió 1 és a 98.6 -> 95.6 Kanizsa Rádió, utóbbira az Inforádió a legközelebbi példa)
Inforádió?
 #91060  Szerző: markfelt

Pasa írta:Voltam Dunakeszin. Hát bizony a belvárosban már nagyon üti a Fun a 104,0-ról. Sőt, összehasonlítva helyenként a szlovák az erősebb, így nem is igen élvezhető kocsiban a Juventus. Mindez Budapesttől 5 km-re!
Akkor ez egy jó hivatkozási alap, kedves Juventus Rádió a frekvenciacserére, vagy teljesítménynövelésre (előbbire a 100.3 -> 103.9 Rádió 1 és a 98.6 -> 95.6 Kanizsa Rádió, utóbbira az Inforádió a legközelebbi példa)
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 260