RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #97564  Szerző: markfelt

Mandarin írta:A kérdésem váltotta ki mind ezt?
Nem.
 #97563  Szerző: Mandarin

adminisztrator írta:LewyDee, Pasa és Snake egynapos tiltást, DXM végleges törlést kaptak az előző két oldal teleszemetelése miatt.

Más szankcióval egyelőre nem élünk.
A kérdésem váltotta ki mind ezt? Pedig tényleg jó lenne tudni, hogy mikorra várható eredmény hirdetés.
 #97513  Szerző: markfelt

LewyDee, Pasa és Snake egynapos tiltást, DXM végleges törlést kaptak az előző két oldal teleszemetelése miatt.

Más szankcióval egyelőre nem élünk.
 #97509  Szerző: DXM

Pedig próbáltam tényleg hiperkultúráltan véleményt nyilvánítani, egy elvileg fejlett, európai ország médiaszabályozásával kapcsolatban. Aztán lehet, hogy ez a létező legjobb módozat, ennél csak csúnyábbat lehet, hát elnézést kérek :D
 #97508  Szerző: Zoey

mszilárd írta:Moderátorok? Alszanak? :yes:
Igen, ezt a kérdést már én is fel akartam tenni. Nem egyértelmű számomra, hogy NMHH-ról jóval finomabb véleményt nyilvánító kommentek azonnal moderálásra kerülnek (noha azok a médiához kapcsolódnak), ehhez hasonlóak pedig nem. És most nem csak a DXM-féle legutóbbi megjegyzésekre gondolok...
 #97506  Szerző: DXM

ja és tudom hogy a fórumszabályzatot az összes pontjában megsértettem, de méltányossági alapon, életre szóló mentességet kérek a büntetőpontjaitok alól!
 #97502  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #97501  Szerző: Snake

Moderálva
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 137