RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#50232  Szerző: djlacee

Vége lett a Waczak Szállónak a Poén! -on, máris kezdődött a Comedy Centralon...
 #50185  Szerző: mlaszlo

18-as kategóriájú műsoroknál úgy tűnik maradt a korhatárjelzés, egy piros teli karikát tesznek ki, olyat, mint amilyet az ORTT-s karikák előtt az RTL és a TV2 tett ki a filmek első néhány percében.
 #50112  Szerző: Mauro

Ha egy NOX klip vagy bármi más klip 12 karikával mehet akkor Józsi barát, Mónika meg hasonló szarok min 18-as mehetnének.
De mire meg lesz az új szabályozás addigra lehet hogy csak köz TV-k és országos kereskedelmi TV-k marad ORTT fen hatósága alatt. De ők is csak azért mert muszáj nekik.
 #50103  Szerző: ravasz

Tök jogos a felvetésed... ennyiből a híradó és a reklámok alatt miért nincs?
Talán az új szabályozás változtat ezen.
 #50102  Szerző: djlacee

Igazából azt soha sem értettem, hogy egy zenei(?) csatorna ZENEI műsora alatt (klipek) minek kell kint lennie karikának.
 #50101  Szerző: Mauro

Most Ranglistán sincs karika. Úgy tudom eddig volt.
:yes: :party:
 #50098  Szerző: Mauro

djlacee írta:Most a Comedy Centralt nézem, és nincs karika, nincs műsor előtti tájékoztató, nincs "AJÁNLÓ" és "AJÁNLÓ VÉGE" inzert, az ajánlókat semmi se választja el a műsortól.
Úgy tudom külföldön nem mindenhol kell feltüntetni hogy ajánló vagy reklám jön. Lehet hogy tényleg karika mentesek lesznek a VIACOM csatik.
:yes: :party:
 #50095  Szerző: djlacee

Most a Comedy Centralt nézem, és nincs karika, nincs műsor előtti tájékoztató, nincs "AJÁNLÓ" és "AJÁNLÓ VÉGE" inzert, az ajánlókat semmi se választja el a műsortól.
 #50091  Szerző: brain

Végre! Úgy látom, hogy eltűntek a karikák! :party:
 #49963  Szerző: Mauro

Azok eddig is szartak bele. Állítólag még Romániába modernebb a média törvény.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 106