RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#7893  Szerző: Zoshi

Akkor nemtom, de nekem nem gond ezek a változások. Fm-ot talán ha 2 3 perchet ha néztem, összesen. Német adó meg nem érdekel, inkább az egyre több magyar, és most több lesz ismét. Nem beszélve arról h eddig nem volt Deko, most lesz nekünk is. :)

A Deko már régóta van, csak eddig minicsomagba volt, és most kerül a Analóg 2/Digitális 2-be.
 #7891  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Nem fog, nálunk is van átfedés és nem fizetünk 2x a csatornáér.

Az Autonomit nem értem, lehet azért mert lesz dvb-t-n.

Jaja, a Fönix el mit szórakoznak. :D

A Sat1 meg azért kerül ki mer magyar adó lesz helyette. Az nem is baj. Aki akarja műhold és kész.

Viszont pl a Dekonak, meg a NASN nak örülök, feltéve ha ezek a változások nálunk is jönnek. De tuti.
Akkor ha valaki előfizet két csomagra, amiben benne van ugyanaz a csatorna, akkor kap valamiféle díjkompenzációt?
Az Autonómiánál az nem elfogadható, hogy ott lesz DVB-T-n, ugyanis annak sajnos a jelenlegi állás szerint elég körülményes lesz a vétele.
A külföldi adók drasztikus csökkentését analógnál megértem, de digitálisnál nem és azért ez nem elfogadható indok, hogy akit érdekel, az vegyen műholdvevőt. Nem mindenhol van erre lehetőség, főleg városokban és lakótelepeken nehézkes megoldani a műholdvevő antenna felszerelését.
A Filmmúzeumot is fura, hogy elveszik, mert ott valami lehet a T-nél a háttérben és szerintem nem jogdíj kérdése, mert ha a Chellomediaval meg tudtak egyezni a deko-ról, akkor nem hiszem, hogy a Filmmúzeumról nem sikerült.
 #7888  Szerző: Zoshi

Nem fog, nálunk is van átfedés és nem fizetünk 2x a csatornáér.

Az Autonomit nem értem, lehet azért mert lesz dvb-t-n.

Jaja, a Fönix el mit szórakoznak. :D

A Sat1 meg azért kerül ki mer magyar adó lesz helyette. Az nem is baj. Aki akarja műhold és kész.

Viszont pl a Dekonak, meg a NASN nak örülök, feltéve ha ezek a változások nálunk is jönnek. De tuti.
 #7886  Szerző: mlaszlo

Chester írta:http://tkabel.hu/engine.aspx?page=showc ... eny_081202

1.1.Az ÁSZF 7.1.1.-7.1.3., 7.10., 7.12., 7.15. és 7.16.mellékletének változása értelmében a központi fejállomásról ellátott területeken* új csatornaként elosztásra kerül a deko csatorna (S41) az Alap/II. programcsomagban.A Főnix TV átkerül a Start/I. programcsomagba (S7/S10) a fix.tv helyére. A fix.tv kikerül a kínálatból.

Jelentem, ha a Fixtv nem szünik meg, annyi neki.
A Digitalból meg kikderül a Sat 1, Filmmúzeum. A T isa elkezdi cserélgetni a csatornákat.. :(

1.4. Az ÁSZF 9. melléklet 2. pontjának változása értelmében új csatornaként elosztásra kerül a deko, a Reflektor és a poén! csatorna az Alap/ Digital II programcsomagban. A Reflektor és poén! csatornák a SAT1 és Filmmúzeum helyére kerülnek. A SAT1 és Filmmúzeum kikerül a kínálatból.
Ezt a Főnix TV-t már annyiféle helyre rakták, hogy követni alig lehet :)
A Sat1 pedig mit követett el, hogy kilökik a kínálatból? Olyan magas a jogdíja, hogy nem fért bele a csomagba?
A minicsomagok pedig érdekesen fognak alakulni, elég sok lesz majd az átfedés. Pl. ha valaki előfizet a Globe, Wave és a LifeStyle csomagra, akkor háromszor fog fizetni a VH1 Classic-ért? :shock:
Azt sem értem, hogy ahol eddig volt Duna II. Autonómia csatorna, ott miért veszik ki január 1-től a kínálatból? :?
 #7872  Szerző: mg

jeek írta:
mg írta::? deko a filmmúzeum helyett
spórolás van ott is.... mint mindenhol :?
egyszer végre eljutnánk oda, hogy én válogathatnám ki, mivel akarok spórolni (romantica, bptv, story tv, nyolcszáznyolcvanezer sportcsatorna, atv+hörrtévé, film+, cool, hallmark, hálózat, németek, viva, dobnám ki mindet a francba)
 #7867  Szerző: tomee87

mg írta::? deko a filmmúzeum helyett
spórolás van ott is.... mint mindenhol :?
 #7862  Szerző: mg

:? deko a filmmúzeum helyett, ez a nagy kínálatváltoztatás nálunk, hát köszi
sat1 meg marad, mer' az köll nagyon

no nem baj, család is megfertőződött t-home sattal, ott sincs filmmúzeum, de talán valami érzetet ad, hogy kapunk is valamit a pénzünkért. attól persze elszontyolodok, hogy nem sikerült egy normálisan működő dvb-t rendszert összehozni mellé, kiegészítőnek, pedig jó lett volna.
 #7860  Szerző: Zoshi

http://tkabel.hu/engine.aspx?page=showc ... eny_081202

1.1.Az ÁSZF 7.1.1.-7.1.3., 7.10., 7.12., 7.15. és 7.16.mellékletének változása értelmében a központi fejállomásról ellátott területeken* új csatornaként elosztásra kerül a deko csatorna (S41) az Alap/II. programcsomagban.A Főnix TV átkerül a Start/I. programcsomagba (S7/S10) a fix.tv helyére. A fix.tv kikerül a kínálatból.

Jelentem, ha a Fixtv nem szünik meg, annyi neki.
A Digitalból meg kikderül a Sat 1, Filmmúzeum. A T isa elkezdi cserélgetni a csatornákat.. :(

1.4. Az ÁSZF 9. melléklet 2. pontjának változása értelmében új csatornaként elosztásra kerül a deko, a Reflektor és a poén! csatorna az Alap/ Digital II programcsomagban. A Reflektor és poén! csatornák a SAT1 és Filmmúzeum helyére kerülnek. A SAT1 és Filmmúzeum kikerül a kínálatból.
 #7772  Szerző: Zoshi

Részlet a Vida fórumából:

"Sok szeretettel köszöntök mindenkit. Németh Ádám vagyok. A ViDaNet Zrt menedzsmentje kért fel arra, hogy mostantól kezdve, egyelőre ebben a hónapban mégcsak teszt jelleggel, de képviseljem a céget a fórumon. Cél a minél ügyfélbarátabb kiszolgálás és, hogy ezen a csatornán is tudjak segíteni az ügyfeleknek és annak a megértése, hogy Ti, Önök mit szeretnétek, mit tegyünk meg értetek, hogy a mostaninál is jobban elégedettek legyetek a cég szolgáltatásaival.

Mivel egyelőre az ügyfélszolgálati rendszerhez nincs hozzáférésem így sajnos konkrét ügyekben nem tudok intézkedni, így ezekkel kérlek keressétek meg az ügyfélszolgálatot akár írásban akár telefonon.

Továbbá szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a fórum hamarosan megújul, átalakul és a mostani kötetlen beszélgetés mellett várhatóan ügyfélszolgálati teendőket is el fog látni.

Minden ötletet, javaslatot várok Tőletek/Önöktől és természetesen a kritikákat is."

8-) ;)
 #7597  Szerző: ktvs

mg írta:... ja, és mi a betyárk...aannyukat akarnak a filmmúzeumtól? :?
Ezt a Filmmúzeumtól kell kérdezni. A nyáron a csatorna az UPC érdekeltségi körébe került és az eddigi jogdíj sokszorosát kérik a csatornáért. Szerintem a T-Kábelen kívül más szolgáltató is ki fogja venni a kinálatából...
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 93