RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#85505  Szerző: FLaci81

LuciFerko írta:ott egy kisköz ment(megy?)
Nem tudom, de a belvároshoz közel fogtam be autóból, de 5 perc után már nem hallgattam tovább a csendet.

Ja tényleg Berzsenyi Rádió FM 98.8 MHz 2 wattal, jaaa, hogy csak délután 16:00 után van adásidő (kedd,szerda,csütörtök), akkor ezért nem volt délben hallható, de az adó ment...
 #85504  Szerző: LuciFerko

ott egy kisköz ment(megy?)
 #85503  Szerző: FLaci81

Ma Szombathelyen 98.8 MHz csend sztereóban jó minőségben RDS nélkül mi lehet ez, honnan adhat?
Múlt héten ugyanezt tapasztaltam, csak elfelejtettem leírni ide...
 #85256  Szerző: nyikolaj

A frekilistán a Csillagpont rádiót,és a rádió M-et miért nem lehet elérni online?
 #85088  Szerző: markfelt

rmihaly76 írta:Kedves admin-unkat megkernem arra, hogy emessze a javaslatom kicsit, majd aludjon ra egyet-kettot es -ha ugy gondolja- legyen olyan jo, es nezzen utana a megvalositasi lehetosegeknek...
Elore is koszonom!
Oké, alszom rá. :)
 #84799  Szerző: asimov

Nofene... Azthittem, hogy az RFC-1459 reg kihalt mar, ugyhogy ez kellemes meglepetes! (megsem dolgoztam, anno hiaba :) )
djlacee írta:van egy ilyen, bár nincs már nagyon promózva
http://sathunters.info/chat/
 #84796  Szerző: djlacee

van egy ilyen, bár nincs már nagyon promózva
http://sathunters.info/chat/
 #84793  Szerző: asimov

Elsokorben nagy elorelepes lenne egy chat felulet, extrak nelkul, csak siman.... ahol valos idoben meguzenhetnenk egymasnak, pld. a terjedeskor eppen elcsipett ado frekijet/nevet a szinten chat-elo, hasonszoru cimboraknak, akik igy szinten levadaszhatjak az adott adot es/vagy segithetnek azonositani, stb. Emellett persze csak ugy dumalni is lehetne itt..
Valamilyen szinten a forummotor is tehermentesulne a rengeteg uj uzenet/frissites okozta adatforgalomtol, es a chat-es beszelgetesekbol idovel letisztulna az is, hogy tulajdonkeppen mit is kellene betenni a radiosite.hu leendo dx- negyedebe.
Tudtommal leteznek eloregyartott "opensource" cuccok erre. Ne kelljen mar ezert mindenfele nyomi chat feluletekre beregelni..
Igen tudom, a kisujj utan a kart is akarjuk.. :)

Kedves admin-unkat megkernem arra, hogy emessze a javaslatom kicsit, majd aludjon ra egyet-kettot es -ha ugy gondolja- legyen olyan jo, es nezzen utana a megvalositasi lehetosegeknek...
Elore is koszonom!

miska
 #84783  Szerző: VR5000

admin írta:
VR5000 írta:adminok!

Hová tűnt a kezdőlapról a DX-negyedet beharangozó promó, ami -ha jól emlékszem csak azt jelezte, hogy hamarosan nyitunk,- vagy valami hasonlót.

Végleg lemondtatok róla? :wailing:
Fiókprojekt.
Nincs rá igény?
Nem érdemes megcsinálni? :o
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 112