RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32076  Szerző: LuciFerko

most Roisin Murphy - you know me better :yeah: ez józene.
 #32074  Szerző: reaxol

Elvont punkadó szar zenékkel és szar minőségben. Azért a 9 év rádiózás után (EstFm/Café) legalább a technikát belőhették volna normálisra.

Meg ilyen "weboldallal" kiállni a nyilvánosság elé. Szólni kéne nekik, hogy ez nem egy garázsadó, hanem egy országos kereskedelmi rádió, amelyiket a Klassz Fm szarrá vert már márig.
 #32070  Szerző: LuciFerko

Mijú-miújság? Itt a cicuskád! :shock: :yeah:
 #32066  Szerző: SzD

Kocsándi Andrea mond most híreket. Ő hol volt ezelőtt?
 #32063  Szerző: reaxol

Promenád írta:Az adásproci nem a studiókban szokott lenni ? :shock: :o Egy szakértő segítsen ki, ha tévedek. :)
Itt olyan jól ment a nagyoknak, hogy mindegyik adó kapott egy adásprocit, (saját szememmel láttam), ahogy RDS kódert is.
 #32059  Szerző: Promenád

mgabor írta:ez nem betonbaverés, de ne gabizz, ha kérhetem :)
én sajnos ilyen igénytelen izé vagyok, beérem ezzel az ezt megelőző, oly nagyszerű naponkénti edda-republic-balázsfecó kombó helyett (napokra lerohadó adásprocesszorral, na, az sokkal ganébbul szólt :))
Parancs értettem. :)
 #32058  Szerző: mgabor

ez nem betonbaverés, de ne gabizz, ha kérhetem :)
én sajnos ilyen igénytelen izé vagyok, beérem ezzel az ezt megelőző, oly nagyszerű naponkénti edda-republic-balázsfecó kombó helyett (napokra lerohadó adásprocesszorral, na, az sokkal ganébbul szólt :))
 #32057  Szerző: Promenád

Az adásproci nem a studiókban szokott lenni ? :shock: :o Egy szakértő segítsen ki, ha tévedek. :)
 #32055  Szerző: reaxol

Promenád írta:
mgabor írta:
Promenád írta:A neten meg annyi kakaót raktak a hangerőre, hogy tiszta torz az egész. Ilyen sz*rt minden koca rádiós tudna csinálni. :D
tessék, indíts el egy rádiót anélkül, hogy tesztelhetnéd éterben, de pikk-pakk legyen ám az adó bekapcsolásakor :)
Képzeld el, hogy már csináltam egyet és nekem símán be volt lőve, nem kellett utófinomitásokat csinálnom. Egy szedett-vedett az egész, ennél már sokkal jobb volt a Sláger indulása anno.
Aki esetleg az AH-ra akarná kenni, szólok, ugyanazok az adók, adásprocik és egyéb kütyük vannak jelenleg rajta, amelyek a Slágert kiszolgálták. Az pedig nagyon szépen szólt. Majd vmikor aztán le lesznek cserélve a Neo-éra. Ott valami a stúdióban van nagyon elqrva eszközileg vagy beállításilag, hogy így szól.
 #32054  Szerző: Promenád

mgabor írta:
Promenád írta:Képzeld el, hogy már csináltam egyet és nekem símán be volt lőve, nem kellett utófinomitásokat csinálnom. Egy szedett-vedett az egész, ennél már sokkal jobb volt a Sláger indulása anno.
ügyes vagy, ha fejből tudod, hogy kell országos adóhálózathoz belőni :D

(ne vedd baszlatásnak, csak szeretek évődni, amikor mindenki kapásból szebbettöbbetjobbat tudna csinálni három hét alatt már az első fél órában :))
Nincsen semmi baj Gabi, tudom hihetetlen sok tudás van benned, de ha esetleg más nem egészen úgy látja a dolgokat, mint Te, nem kell a betonba verni. Köszi. :)
  • 1
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • 554
  • 584