RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32050  Szerző: mgabor

Promenád írta:Képzeld el, hogy már csináltam egyet és nekem símán be volt lőve, nem kellett utófinomitásokat csinálnom. Egy szedett-vedett az egész, ennél már sokkal jobb volt a Sláger indulása anno.
ügyes vagy, ha fejből tudod, hogy kell országos adóhálózathoz belőni :D

(ne vedd baszlatásnak, csak szeretek évődni, amikor mindenki kapásból szebbettöbbetjobbat tudna csinálni három hét alatt már az első fél órában :))
 #32048  Szerző: SzD

Így van, szedett-vedett, hozzá nem értő, szar, köcsög gárda ez. :stare:
Igaza volt Hegyi Gyurinak, amikor azt mondta, hogy ha ugyanazokkal a zenékkel, ugyanazokkal a műsorvezetőkkel indulnának el, akkor is kapnának, biztos, ami biztos alapon.
 #32046  Szerző: Promenád

mgabor írta:egyébként az első három zene ha megfigyelte bárki is fikázás helyett, az indulást szimbolizálta (neked írom a dalt, let me entertain you, let's get it started) :)
Igen, pontosan.
 #32045  Szerző: Promenád

mgabor írta:
Promenád írta:A neten meg annyi kakaót raktak a hangerőre, hogy tiszta torz az egész. Ilyen sz*rt minden koca rádiós tudna csinálni. :D
tessék, indíts el egy rádiót anélkül, hogy tesztelhetnéd éterben, de pikk-pakk legyen ám az adó bekapcsolásakor :)
Képzeld el, hogy már csináltam egyet és nekem símán be volt lőve, nem kellett utófinomitásokat csinálnom. Egy szedett-vedett az egész, ennél már sokkal jobb volt a Sláger indulása anno.
 #32042  Szerző: SzD

És szerintem tök jó választás is volt. Főleg a második. Akkorra tudatosodott bennem, hogy végre itt van, nagyon odavágott az indulása. Remélem a folytatás is hasonlóan ütős lesz.
 #32040  Szerző: mgabor

egyébként az első három zene ha megfigyelte bárki is fikázás helyett, az indulást szimbolizálta (neked írom a dalt, let me entertain you, let's get it started) :)
 #32039  Szerző: VidámSrác

azok a klasszikus X fade-ek, csak a nautilus tud ilyet, ha nem állítják be normálisan...
 #32037  Szerző: reaxol

Úgy szól a győri adóról, mint ha valami gagyi középhullámú Sokol lenne, ráadásul recseg és torz. Zeneileg meg olyan, mint a tesztadás: szar. A Klassz eddig sokkal jobb.
 #32036  Szerző: mgabor

tök rendben van szerintem, nem olyan kontrasztosak a különbségek ezek közt a zenék között, hogy zavaró legyen
 #32033  Szerző: SzD

RocKer írta:Ezt a zenei összevisszaságot, mint itt mind a Klasszon 10 perc alatt 3 zenei stílus tünt fel, szar minőségben, gagyin. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Magyarország így nem szeretlek :S
Pitbull - I Know You Want Me, Lady Gaga - Pokerface, Laurent Wolf - No Stress és mondjuk Edda - A Kör jobb lett volna?
Mintha az egyik már megszűnt rádión mindig a zenei változatossággal lettek volna elfoglalva...azt hiszem, ez az!
  • 1
  • 551
  • 552
  • 553
  • 554
  • 555
  • 584