RADIOSITE Fórum

• Direct One

#3789  Szerző: Zoshi

Sztem is jeek-nek van igaza. Sztem CC, V Es2. És ha ebből tippelnem kéne: Es2 lesz a befutó. Azt biztos többen szeretnék a Pl amiatt.
 #3783  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Mostmár értem, de UPC szempontjából sztem. a CC lesz a befutó vagy esetleg az Eurosport2, TV6-ot több szempontból esélytelennek tartom. Pl. CC, Eurosport2 már benn van kábelen is, viszont a TV6 nincs, tehát ha berakják Directbe a TV6-ot akkor már a Viasat kérni fogja, h ugyanmár rakják be a kábelbe is, sőt kábelen még History sincs, akkor még esélyes, h azt is kérné a Viasat, ebbe meg a UPC nem fog belemenni úgysem.
Igen, ebben igazad van. De azt is el tudom képzelni, hogy ebből a tárgyalásból nem lesz semmi és marad üresen az az egy hely.
 #3782  Szerző: tomee87

Mostmár értem, de UPC szempontjából sztem. a CC lesz a befutó vagy esetleg az Eurosport2, TV6-ot több szempontból esélytelennek tartom. Pl. CC, Eurosport2 már benn van kábelen is, viszont a TV6 nincs, tehát ha berakják Directbe a TV6-ot akkor már a Viasat kérni fogja, h ugyanmár rakják be a kábelbe is, sőt kábelen még History sincs, akkor még esélyes, h azt is kérné a Viasat, ebbe meg a UPC nem fog belemenni úgysem mer "zsidók".
 #3781  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta: Jeek, félreérted amit ír. Azt mondta Mlászló, hogy szerinte a Tv6 lesz a befutó, nem azt, hogy szerinte az egy jó csatorna.
A 12 órás műsoridő miatt valszeg nem a CC lesz, Eurosport 2 HUN-ra meg nincs igény szvsz.
Igen, így értettem, de valószínűleg sajnos nem a "hasznos" műsoridő szempont szerint fognak dönteni, ha egyáltalán felkerül valamelyik.
 #3779  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Múltkor még nagyon a TV6 ellen voltál, h ismétlő csati meg heti 4 focimeccs miatt rögtön ugorjon érte a UPC, hamar megváltozott a véleményed ;)
A véleményem nem változott, továbbra sem érdekel a TV6, tökéletesen meg vagyok nélküle, csak azt mondtam, hogy ha 3 adó közül (Eurosport2, CC, TV6) közül lehet választani, akkor helykihasználás és "hasznos" műsoridő szempontjából a TV6 lenne a legoptimálisabb választás.
 #3778  Szerző: rsite1

jeek írta:
mlaszlo írta:pl. a TV6-ra
mlaszlo írta: akkor én a TV6-ra voksolnék.

Múltkor még nagyon a TV6 ellen voltál, h ismétlő csati meg heti 4 focimeccs miatt rögtön ugorjon érte a UPC, hamar megváltozott a véleményed ;)
Jeek, félreérted amit ír. Azt mondta Mlászló, hogy szerinte a Tv6 lesz a befutó, nem azt, hogy szerinte az egy jó csatorna.
A 12 órás műsoridő miatt valszeg nem a CC lesz, Eurosport 2 HUN-ra meg nincs igény szvsz.
 #3776  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:pl. a TV6-ra
mlaszlo írta: akkor én a TV6-ra voksolnék.

Múltkor még nagyon a TV6 ellen voltál, h ismétlő csati meg heti 4 focimeccs miatt rögtön ugorjon érte a UPC, hamar megváltozott a véleményed ;)
 #3775  Szerző: mlaszlo

téeszelnök írta:a 24 órás VH1-t gondolom, tuti tiltanák a magyar kártyán
Én ebben nem vagyok biztos, mert ha most belementek, hogy maradhasson a 24 órás VH1 annak ellenére, hogy nincs CC, akkor ha netalán felkerülne, szerintem akkor is maradhatna a 24 órás VH1.
De ha a CC felkerülésével tiltani kéne a 24 órás VH1-t, akkor egyértelműen más jöjjön inkább, pl. a TV6-ra vagy a magyar Eurosport2-re amúgy is nagyobb igény lenne, mint a CC-ra.
 #3771  Szerző: t

mlaszlo írta:12 órában akkor két VH1 lenne.
a 24 órás VH1-t gondolom, tuti tiltanák a magyar kártyán
 #3768  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Állítólag a BBC Prime helyére a következő csatornák egyike kerülhet be:

- Comedy Central
- Eurosport 2
- Tv6

Amelyikkel előbb meg tudnak egyezni, az lesz fent a Directen.

Ez szerintetek igaz lehet?

(az információ a netboard fórumról való)
Ha ez igaz, akkor én a TV6-ra vagy esetleg az Eurosport2-re voksolnék. A CC lehet hogy jobban érdekelne, de azt azért nem mondom, mert ugye annak csak napi 12 óra a műsorideje és 12 órában akkor két VH1 lenne. Helykihasználásból talán a TV6 lenne a legmegfelelőbb.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 64