RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#118077  Szerző: djlacee

Alisca es Start?
 #118072  Szerző: bunyospityu

egon2 írta:A Rádió 1 története a kezdetektől napjainkig. http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A1di%C3%B3_1
van egy kis gond, de sebaj ... 1996-ban sem Erdélyi ( még ott sem dolgozott akkor Erdélyi ) sem Márton nem volt tulajdonos, ugyanis egy Francia multi volt, mégpedig az egykori Europe 2, jelenlegi Europe 1 és számos rádió és tv adó működtetője a (Lagardere). Erdélyi és Márton urak csak 2003 után váltak tulajdonossá, tehát a wikiben említett modellt nem ők találták ki, hanem a Francia anyacég honosította meg. Hozva a már pár országban működő hálózatos értékesítési és program átadásos módszert. Ha te vagy a kezelője a wiki oldalnak szerintem jó lenne javítani. De ha nem, az sem gond... csak gondoltam szólok, hogy ne terjedjenek butaságok.
 #118061  Szerző: Wolfman

Nem. Ezzel a céggel pályázott a R1 anno a 95.1-re/91.1-re, ez még a Pécsre költözésük előtt volt jóval.
 #118060  Szerző: markusz

Na ugye a Rádió.1 az két városban van, Nyíregyházán, és Zalaegerszegen. Ezt a két frekvenciát a Zenebolygó KFT üzemelteti. A cég székhelyének BP. Mészáros utca 58/b van feltüntetve. Pont mint az "egykori" rádió 1 székhelye. De az meg 2012 végén leköltözött Pécsre. Akkor ez most hogy is van? Ez a Zenebolygó KFT egy néhány hónapos friss cég, ami véletlen pont oda költözött be? Vagy hogy van ez?
 #117897  Szerző: Ivoa

Jani98 írta:Amúgy a Rádió1 név most kié??Ez a legfőbb kérdés..
Gondolom, a pécsi csapaté. (Mondjuk nem tudom, hogy a "Rádió.1" név pl. mennyire meríti ki a névjegybitorlást, ha a R1 egy "védjegy"...)
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 482