szabogabor10 írta:viktorio írta:1. a rossz gazdálkodás nyilván nem az új tulaj sara.
2. fog ez szólni még januárban is.
1. Mimi tökéletesen leírta a véleményemet.
2. Ezen állításodat mire alapozod? Indoklás nélkül ne írjál ilyen hülyeségeket.
Ha ebből a magyar mentalitásból, nevezzük nevén a gyereket, "rosszindulatú kárörvendés," és ahogy ezt már többen is jelezték ezak a fórum sok esetben annyira szakmai, mint, hogy a Pápa házas... Nem vagyok se Neo pártai se semmilyen rádió párti, de szakmabeli vagyok és nem értem egyes emberek nevezzük véleménynek, de legtöbb esetben indokolatlan fröcsögésnek, persze maradjunk realisták a Neo sorsa, rossz, de valóban nem az Új vezetés vagy csapat sara, abból igyekeznek csinálni bármit is ami van (sajnos ez van ) aztán, vagy elég lesz vagy nem, de azon lovagolni, de megérdemlik, de jó, vagy mennyire sz*r vagy mennyire nem, egyrészt, fölösleges (kiderül) más rész szakmaiatlan, ha ez tényleg egy szakmai fórum lenne, nem erről szólna, inkább addig semmiről, mint erről, hogy "úgy is beégnek". A Neo sorsa ott változott és akkor jöjjön az amit kevesen tudnak, amikor a Est Média kiment, vagy hát kiszerveződött a Neo alól, kivitték a pénzt, és azzal a lehetőséget is, arra, hogy reklámok (rendes) legyenek. + a belpolitikai helyzet, rádió lobbi, érdekek (itt mindenki értse amit szeretne) és kb ennyi, a többit tudjuk, nincs mit rajta magyarázni, én tisztelem ezt a csapatott, van rajtuk nyomás nem is kevés, és a pellengér a bugyuta hozzászólások nélkül is ott van, ennyi!