RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#105525  Szerző: viktorio

Az előző gárda azzal viszont nagy hibát követett el hogy felmondott, mert akkor munkanélküli támogatás sem jár...
Itt főleg a kisebb keresetű, háttérben dolgozó emberekre gondolok.
 #105515  Szerző: Csongii

Nem vagyok musorvezeto, sajat velemenz kovetkezik. A delutan hallgattam a radiot. Az uriember aki volt, most nem emlekszem a nevere, egesz korrekt volt, de a holgyet nagyon nem ereztem egy orszagos radioba valonak, max egy helyi radioba.
Annyira dinamikatlan volt es olyan akadozo a beszede, ami nem valo egy ilyen kaliberube. SZERINTEM.

Bocs az ekezetlensegre, epp Sturovoban vagyok.
Mas problemam nincs, hallgathato a neo. :)
 #105513  Szerző: harrapari

mimi írta:
Fox21 írta:...
Sokban hozzájárult volna még az is a pozitív fogadtatáshoz, ha nem az a belépő, hogy porig fikázzák az előző stábot, de jólvan. Amikor dicsekszenek, hogy mennyire normálisabbak a borosbocskornál (a borosbocskor szerintem infantilis, ami meg helyette lett, az egy modoros tudálékoskodás, amivel tulajdonképpen nem lettünk előrébb, de ez szubjektív vélemény), meg felhozzák, hogy mennyit vitt haza az előző stáb, meg ki mit lopott meg mit csinált, felmerül a kérdés, hogy mi közük hozzá, kötelező volt a helyükre menni? Leszarom, hogy kinek miben mennyire van igaza, így nyilvánosság előtt nem viselkedünk, visszaüt.
Ez pontosan így van, és ezzel ágyaztak meg saját maguknak. Az, hogy nem etikus a viselkedés ebben a helyzetben beülni, hát jó lelke rajta valahol még megis tudom érteni. De a fikkantásra és vádaskodásra miért is vár mást? Most nézegettem az elmúlt időszak adatait a radiosite-on. Az utolsó "normális" hónapja az "előző" gárdának a május volt. Itt még nem jöttek ki a brutális hírek, az adás is folyamatos volt, ekkor 1,4 m hallgató volt 15+ -ban ez gyakorlatilag döntetlen volt a Class FM-el. Kíváncsi leszek a változásra május vs. szeptember. A szeptemberi eredmények már egyértelműen az "új" csapat munkáját tükrözik nincs kire fogni semmit.
 #105512  Szerző: Fox21

mimi írta:
Sokban hozzájárult volna még az is a pozitív fogadtatáshoz, ha nem az a belépő, hogy porig fikázzák az előző stábot, de jólvan. Amikor dicsekszenek, hogy mennyire normálisabbak a borosbocskornál (a borosbocskor szerintem infantilis, ami meg helyette lett, az egy modoros tudálékoskodás, amivel tulajdonképpen nem lettünk előrébb, de ez szubjektív vélemény), meg felhozzák, hogy mennyit vitt haza az előző stáb, meg ki mit lopott meg mit csinált, felmerül a kérdés, hogy mi közük hozzá, kötelező volt a helyükre menni? Leszarom, hogy kinek miben mennyire van igaza, így nyilvánosság előtt nem viselkedünk, visszaüt.

Ahogy ezt is szakmaiatlannak úgy az is annak tartom, persze, és ki mit és hogyan tett, tesz, egyrészt, részlet kérdés, már részt ahogy írtad is másra tartozik legfőképp rájuk, nem bántok én se senkit, a műsorvezető legtöbb esetben a folyamatvége, dönteni nem neki kell! Véleménye persze lehet mindenről, sőt legyen is, sok esetben persze jobb ha hallgat! :)
 #105511  Szerző: mimi

#105510  Szerző: Fox21

szabogabor10 írta:
viktorio írta:1. a rossz gazdálkodás nyilván nem az új tulaj sara.
2. fog ez szólni még januárban is.
1. Mimi tökéletesen leírta a véleményemet.
2. Ezen állításodat mire alapozod? Indoklás nélkül ne írjál ilyen hülyeségeket.

Ha ebből a magyar mentalitásból, nevezzük nevén a gyereket, "rosszindulatú kárörvendés," és ahogy ezt már többen is jelezték ezak a fórum sok esetben annyira szakmai, mint, hogy a Pápa házas... Nem vagyok se Neo pártai se semmilyen rádió párti, de szakmabeli vagyok és nem értem egyes emberek nevezzük véleménynek, de legtöbb esetben indokolatlan fröcsögésnek, persze maradjunk realisták a Neo sorsa, rossz, de valóban nem az Új vezetés vagy csapat sara, abból igyekeznek csinálni bármit is ami van (sajnos ez van ) aztán, vagy elég lesz vagy nem, de azon lovagolni, de megérdemlik, de jó, vagy mennyire sz*r vagy mennyire nem, egyrészt, fölösleges (kiderül) más rész szakmaiatlan, ha ez tényleg egy szakmai fórum lenne, nem erről szólna, inkább addig semmiről, mint erről, hogy "úgy is beégnek". A Neo sorsa ott változott és akkor jöjjön az amit kevesen tudnak, amikor a Est Média kiment, vagy hát kiszerveződött a Neo alól, kivitték a pénzt, és azzal a lehetőséget is, arra, hogy reklámok (rendes) legyenek. + a belpolitikai helyzet, rádió lobbi, érdekek (itt mindenki értse amit szeretne) és kb ennyi, a többit tudjuk, nincs mit rajta magyarázni, én tisztelem ezt a csapatott, van rajtuk nyomás nem is kevés, és a pellengér a bugyuta hozzászólások nélkül is ott van, ennyi!
 #105509  Szerző: szabogabor10

1. Mimi tökéletesen leírta a véleményemet.
2. Ezen állításodat mire alapozod? Indoklás nélkül ne írjál ilyen hülyeségeket.
 #105505  Szerző: mimi

Márpedig neki kell felelnie érte, mert azt ugye nem gondolod komolyan, hogy öt forintért veszünk rádiót, a tartozásokkal meg nem kell törődni? Lehet csűrni-csavarni a dolgot, de az NMHH több felszólítás után nemfizetés miatt jogosan bontott szerződést és nagyon nagy baj, ha azt a bíróság visszaállítja annak ígéretére, hogy az új tulajdonos majd csodát tesz. Az Antenna Hungária sem hitelintézet, a végtelenségig nem fog ingyen sugározni azért, mert Medveczky Mihály azt mondta, hogy özönlenek majd a hirdetők. Szubjektív vélemény jön, én kívánom, hogy vegyék komolyan a faszit, de akárhogy erőlködök, nekem nem megy, főleg hogy volt már dolgom hasonló személyiséggel és kölcsönös üvöltő kurvaanyázás keretében jöttem el, de léleksimogatóan mocskosul igazam lett :D
 #105500  Szerző: viktorio

1. a rossz gazdálkodás nyilván nem az új tulaj sara.
 #105488  Szerző: Nightman

A "szakma Istenei" tehetnek bármit.. Ha jol rémlik akk a neo tavalyi bevétele milliárd felett volt.. Az h az akkori tulaj mit,merre,meddig fizetett vagy nem fizetett,arrol a müsorvezetök vajmi keveset tehetnek.. De javitsatok ha T-vednék..
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 584