RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#7595  Szerző: ktvs

mg írta: elhiszem.
amúgy az itteni fejállomásnak nem is annyira a vételtechnikai oldalával van gond, mert az nagyjából megbízható, ritkán akadnak be csatornák, még egészen szar időben is (bár a CC/Vh1 vagy két hétig akadt, de fórumokon olvastam, hogy sok helyütt, tehát az még AH hiba is lehetett; meg a Rai Uno - analóg műholdas adást átvéve! - végképp beszart, azt is cseszik megcsinálni), az elosztás viszont már problémásabb, csomó sztereó csatorna féloldalas, van, amelyiknél a jobb oldalon még zaj is jön; meg van, amelyik baromi halk - ez nem forráshiba, mert miután azon a csatornán műsort cseréltek, aztán is olyan maradt...
a központi (budapesti?) hibabejelentés impotens fasz banda, mindig nálam akarják kerestetni a hibát, meg ki akarják küldeni a szerelőt, hogy "ha a hiba önnél van, a költségeket önnek kell vállalni", de annyira igazából nem érdekel, hogy várjak a szerelőre, meg házfelújítás után még egy kicsit gányul van kötve házon belül, lehet kitérnének rajta a hitükből :D ja, meg van olyan hiba is, ami előnyömre van és nem akarom, hogy észrevegyék és kijavítsák :D

viszont most ahogy néztem, simán jobban megérné nekem a T-Home Sat és még családi csomaggal, három beltérivel meg a Globe minicsomaggal is olcsóbb lenne, azt attól lehet, hogy T-Home kábeltévénk van...?
A "call centerekben" műszakilag hozzá nem értők ülnek, akik betanult sablonszövegeket "fújnak"...így felesleges velük műszaki diszkurzusba mélyedni...
A leírtak alapján a helyi fejállomásban lesz a hiba, de amig nincs hibabejelentés, addig nem fognak csinálni semmit...
Szerintem T-Home-ot te is köthetsz...megkötöd, kijönnek letelepítik, majd a kábelt felmondod.
 #7514  Szerző: mg

ktvs írta:
mg írta:hozzánk meg kib.sszák a szegedi fejállomásról leharcolt cuccokat, aztán az egész olyan is, de az árak azok szegediek.
öröm az ürömben, hogy az analóg kínálatot már nem tartják egyben a szegedivel, így megmaradt a filmmúzeum :)
:lol: tizen éves szegedi fejállomás 100x üzembiztosabb, mint a környező kis településeken lévő alig 2-3 éves berendezések, dehát nem is egy árkategóriába tartozik...filmmúzeum "öhöm"...még nézheted kb. 35 napig :(
elhiszem.
amúgy az itteni fejállomásnak nem is annyira a vételtechnikai oldalával van gond, mert az nagyjából megbízható, ritkán akadnak be csatornák, még egészen szar időben is (bár a CC/Vh1 vagy két hétig akadt, de fórumokon olvastam, hogy sok helyütt, tehát az még AH hiba is lehetett; meg a Rai Uno - analóg műholdas adást átvéve! - végképp beszart, azt is cseszik megcsinálni), az elosztás viszont már problémásabb, csomó sztereó csatorna féloldalas, van, amelyiknél a jobb oldalon még zaj is jön; meg van, amelyik baromi halk - ez nem forráshiba, mert miután azon a csatornán műsort cseréltek, aztán is olyan maradt...
a központi (budapesti?) hibabejelentés impotens fasz banda, mindig nálam akarják kerestetni a hibát, meg ki akarják küldeni a szerelőt, hogy "ha a hiba önnél van, a költségeket önnek kell vállalni", de annyira igazából nem érdekel, hogy várjak a szerelőre, meg házfelújítás után még egy kicsit gányul van kötve házon belül, lehet kitérnének rajta a hitükből :D ja, meg van olyan hiba is, ami előnyömre van és nem akarom, hogy észrevegyék és kijavítsák :D

viszont most ahogy néztem, simán jobban megérné nekem a T-Home Sat és még családi csomaggal, három beltérivel meg a Globe minicsomaggal is olcsóbb lenne, azt attól lehet, hogy T-Home kábeltévénk van...?
 #7469  Szerző: Zoshi

Pesten megjött az új szoftver. Csatornák neve át lett írva. (Sailing-Yacht/Sail, Performance-Rock on TV, Vh-1-vh1/comedy.)És bekerült az 5 új iko csatorna, és a 8 HD. Persze eggyik új adó se megy, gondolom 1.-én, vagy max holnaptól.

És mintha gyorsabb lenne az EPG, de lehet h ez csak mostani helyzet, nem az új soft miatt van. Amin meglepődtem, hogy az összes iko csatorna egyből kapott epg-t is. A HD-k is, kivéve a Filmbox.Ott se sd-n, se hd,n egyelőre nincs.
 #7460  Szerző: ktvs

mg írta:hozzánk meg kib.sszák a szegedi fejállomásról leharcolt cuccokat, aztán az egész olyan is, de az árak azok szegediek.
öröm az ürömben, hogy az analóg kínálatot már nem tartják egyben a szegedivel, így megmaradt a filmmúzeum :)
:lol: tizen éves szegedi fejállomás 100x üzembiztosabb, mint a környező kis településeken lévő alig 2-3 éves berendezések, dehát nem is egy árkategóriába tartozik...filmmúzeum "öhöm"...még nézheted kb. 35 napig :(
 #7434  Szerző: mg

Pasa írta:Hát remélem, hogy jó lesz, most már kivárom. Talán még a T is a fejéhez kap előbb-utóbb. Egyébként a szolgáltatás minőségével sose volt semmi bajom, csak az árával. Ha lemennének a Digi árszintjére, nem is váltanék.
hozzánk meg kib.sszák a szegedi fejállomásról leharcolt cuccokat, aztán az egész olyan is, de az árak azok szegediek.
 #7432  Szerző: Zoshi

http://comment.blog.hu/2008/11/26/hirek ... z#comments

Lengyelország után Magyarországon is elérhetővé vált a Discovery HD. A csatorna jelenleg csupán két kábeltelevíziós társaság, a Zelka Zrt. és a Tarr Kft HD csomagjaiban szerepel, de nemsokára a T-csoport kínálatában is elérhető lesz.
 #7430  Szerző: Zoshi

Új akció a Vidanetnél:

Trio Max
Ár: 9198 Ft
Akciós ár: 4000 Ft!!!!

D+III kábeltelevíziós csomag
Telefon előfizetés.
Szélessávú internet:
6Mbit/sec letöltési sebesség.
640kbit/sec feltöltési sebesség.
Korlátlan adatforgalom.

A csomag hűségszerződés nélkül vehető igénybe.

[url=http://www.vidanet.hu/akciok/ugyfelek[/url]
 #7232  Szerző: Pasa

Hát remélem, hogy jó lesz, most már kivárom. Talán még a T is a fejéhez kap előbb-utóbb. Egyébként a szolgáltatás minőségével sose volt semmi bajom, csak az árával. Ha lemennének a Digi árszintjére, nem is váltanék.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 93