RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#84776  Szerző: markfelt

VR5000 írta:adminok!

Hová tűnt a kezdőlapról a DX-negyedet beharangozó promó, ami -ha jól emlékszem csak azt jelezte, hogy hamarosan nyitunk,- vagy valami hasonlót.

Végleg lemondtatok róla? :wailing:
Fiókprojekt.
 #84770  Szerző: VR5000

adminok!

Hová tűnt a kezdőlapról a DX-negyedet beharangozó promó, ami -ha jól emlékszem csak azt jelezte, hogy hamarosan nyitunk,- vagy valami hasonlót.

Végleg lemondtatok róla? :wailing:
 #84614  Szerző: csadam

Nem tudom. Eddig nem csinált ilyet, csak mostanában.
rmihaly76 írta:Nalam perfektul megy.. tehat teged nem szeret! :P
Viccen kivul" nem tul sokara kuldened a hsz-t, es ezert idokozben lejar az idokorlat? (ennek elkerulesere idonkent rakattanok az "Elonezet"-re akkor is, ha eppen nem lenne kulon oka ennek)
csadam írta:Mi van ezzel a fórummal? Küldeni akarok hsz.-t, és gyakran kiléptet...
 #84613  Szerző: asimov

Nalam perfektul megy.. tehat teged nem szeret! :P
Viccen kivul" nem tul sokara kuldened a hsz-t, es ezert idokozben lejar az idokorlat? (ennek elkerulesere idonkent rakattanok az "Elonezet"-re akkor is, ha eppen nem lenne kulon oka ennek)
csadam írta:Mi van ezzel a fórummal? Küldeni akarok hsz.-t, és gyakran kiléptet...
 #84612  Szerző: csadam

Mi van ezzel a fórummal? Küldeni akarok hsz.-t, és gyakran kiléptet...
 #84424  Szerző: akos9277

admin írta:Keziccsókolom.

Mostantól nem lehet nekem privát üzeneteket küldeni.
Aki privátban szeretne elérni, dobjon egy mailt az info_kukac_radiosite_pont_hu email címre!

Köszi!
Énisénisénis hadjáccak fontos ember vagyok-ot! :happytroll:
 #84422  Szerző: markfelt

Keziccsókolom.

Mostantól nem lehet nekem privát üzeneteket küldeni.
Aki privátban szeretne elérni, dobjon egy mailt az info_kukac_radiosite_pont_hu email címre!

Köszi!
 #84221  Szerző: asimov

Az elmult napokban, nalam ketszer volt "SQL error"
Aztan kicsivel kesobb minden oke lett.
 #84219  Szerző: Nickman

donder írta:Csak én észlelem hogy a fórum mostanában időnként belassul, és egyes frissítéseknél bedobja a mySQLi General error screen-t? :oops:
Nem, nálam is előfordul ez a probléma.
 #84214  Szerző: donder

Csak én észlelem hogy a fórum mostanában időnként belassul, és egyes frissítéseknél bedobja a mySQLi General error screen-t? :oops:
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 112