RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#31735  Szerző: mgabor

gondolom, éjszakára hagyják az ilyesmit :)
 #31734  Szerző: Szelerailway

Nekem azért az elmúlt évek zenei kínálatát tekintve,kifejezetten felüdülés eddig,1-2 kivételtől eltekintve.
 #31732  Szerző: SzD

Ha a siralmas alatt azt érted, hogy végre valaki nem ugyanazt a szart próbálja meg lenyomni a torkunkon, amit az összes többi magyar rádió, csak esetleg más sorrendben, akkor tényleg az. Plusz a tesztadásból levonni azt, hogy mit fogsz kapni... :csukottszem:
 #31731  Szerző: mgabor

Promenád írta:Biztosan nem fogja fenyegetni, mert amit itt próbálnak, az siralmas. Ez a rádió úgy halálra lesz ítélve, ahogy meg van írva.
tesztből, három hét előkészület után azért könnyen ítélsz :)
 #31729  Szerző: Promenád

Biztosan nem fogja fenyegetni, mert amit itt próbálnak, az siralmas. Ez a rádió úgy halálra lesz ítélve, ahogy meg van írva.
 #31723  Szerző: mgabor

Promenád írta:
mgabor írta:
Promenád írta:Behalás : 10000-re van beállítva a szerverük. Szerintetek elbírja? 17-en meg hallgatják isteni félelemmel :D
mindenáron kötözködni akarsz? 1 Gbit-es vonalon amúgy kb 8 ezret

Én meg a kötözködés két fogalom, a Radio Toolbox legyen a barátod és akkor látni fogod a lényeget ;)
nekem a firefox meg a http://www.xhosting.hu:9133/ a barátom, látom ott is

egyébként az http://yp.shoutcast.com/ szerint a leghallgatottabb shoutcastos streamre, amit indexelnek, kíváncsiak összesen tízezren, az egész világból, úgyhogy szerintem nem fenyegeti nagyon az a veszély a neo-t, hogy ki kelljen próbálni, bírja-e :)
 #31722  Szerző: Promenád

mgabor írta:
Promenád írta:Behalás : 10000-re van beállítva a szerverük. Szerintetek elbírja? 17-en meg hallgatják isteni félelemmel :D

Én meg a kötözködés két fogalom, a Radio Toolbox legyen a barátod és akkor látni fogod a lényeget ;)
 #31721  Szerző: mgabor

#31720  Szerző: SzD

Ááááááááááááááá....
Remélem a magyar zene nem azt jelenti majd, amit eddig hallottunk.
 #31718  Szerző: SzD

Rühellem az olyan buzikat, akiknek olyan hangjuk van, mint annak az "énekesnek". Illetve nem is magát az embert utálom, csak a hangjától jön rám az :sick: .
  • 1
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • 584