RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#31703  Szerző: SzD

Promenád írta:Azt csak hiszed! Amilyen netes guru a főszerkesztőjük, egy idejig csak blog formájában látjuk majd az egészet. :D
Szerintem nem Hegyi Gyurin múlik elsősorban a honlap. Valószínűbbnek találom, hogy ez csak egy átmeneti cucc, azért, hogy egyáltalán legyen valami. Ne úgy, mint a másiknál.

djlacee írta:Jó a zene
Hamar rá fogok szokni, ha nagyjából az a vonal lesz majd, ami most is hallható. :)
 #31702  Szerző: mgabor

djlacee írta:Jó a zene
el bírnám viselni állandóra
 #31700  Szerző: djlacee

Jó a zene
 #31698  Szerző: Promenád

SzD írta:A honlapjuk azért remélem, hogy nem marad ilyen. :) Elég gázos lenne, ha maradna ezzel a sima, akármilyen freeblog.hu-s felülettel. :lol:
Azt csak hiszed! Amilyen netes guru a főszerkesztőjük, egy idejig csak blog formájában látjuk majd az egészet. :D
 #31697  Szerző: SzD

Én személy szerint Ganxstának örülök, de hogy Lacit minek kell ennyire erőltetni...?! A radiocafén sem nagyon értem, itt meg aztán főleg nem.
 #31693  Szerző: SzD

A honlapjuk azért remélem, hogy nem marad ilyen. :) Elég gázos lenne, ha maradna ezzel a sima, akármilyen freeblog.hu-s felülettel. :lol:
 #31692  Szerző: szemilan

Ez de komoly XD
 #31689  Szerző: SzD

Tök jó. Régóta akartam már hallgatni tesztadást, csak még lehetőségem nem volt rá.
 #31686  Szerző: centerweb

ÚRISTEN!

Már lehet hallgani a Neo-t neten, most tesztelik a mikrofonokat. Cica-Mica, hasonlók :gülü: http://www.xhosting.hu:9133 Orba-on a sárgát állították az előbb.

Valami kalóz adásról beszél. Hogy reméli sokan hallgatják.

"mennyire kurvajó.." áááááá
  • 1
  • 562
  • 563
  • 564
  • 565
  • 566
  • 584