RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#31567  Szerző: lambda

Logo? Igénytelenség magasfokon! Ez aztán szinvonal tényleg! Valószínüleg pedig komoly összeget fizettek ezért is egy "arculattervező" cégnek, de szerintem a rádió egy ügyesebb kezű (leendő) munkatársa lényegesen komolyabb és szinvonalasabb logot gyártott volna neadjisten kb 1 óra alatt!
 #31550  Szerző: Richmonde

Akkor most marad a logo??? Gratulálok. :unott:
 #31499  Szerző: Rádiós

Ennek is csak a közszolgálati rész növelése volt a cél. Tán így bele tudták préselni a napi átlagba.

Amennyiben a hírek igazak, vagyis a NEO-n sok lesz reggel, délután és az esti órákban a szöveg, akkor minek az MR2???
Ott még ennyi szöveg sincs mint amennyiről az új országosok esetében beszélnek egyenlőre. Közpénzen felesleges fenntartani szerintem egy ilyen rádiót. Inkább adják el a Slágernek, aztán fizessen az is állambácsinak ha akar jó sok pízt a sugárzásért.
 #31497  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Szerintem este 22:00-23:00 között ugyanannyi ember hallgat rádiot mint éjjel/hajnal 04:00kor.
jah, az a <2 százalék.
 #31489  Szerző: nyikolaj

Szerintem este 22:00-23:00 között ugyanannyi ember hallgat rádiot mint éjjel/hajnal 04:00kor.
 #31488  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:A Slágeres Dumakanyart azért elég sokan hallgatták.(hallgatják)
jah, nem véletlenül jelentkezik/zett a lehető leghallgatottabb napszakban :shock:
 #31481  Szerző: nyikolaj

A Slágeres Dumakanyart azért elég sokan hallgatták.(hallgatják)
 #31479  Szerző: reaxol

lorenzo írta:
egon2 írta:A Neo és a Klassz Fm zene/szöveg aránya mennyi lesz?
Minden délután,és este közszolgálati müsorok,nem lesz kicsit sok?
A Danubiuson és a Slágeren mennyi volt a zene/szöveg arány?
Azt senki ne gondolja komolyan, hogy itt nagy és hosszú beszélgetések lesznek. Az meg, hogy mi az arány, majd kialakul. Slágerék sem ezt vállalták eredetileg, aztán ez lett.
Amikor a Danubius új tulajdonosa 1998.01.01-én átvette a MRtól a tulajdonjogot akkor egy ideig volt 20-24 óráig dumálós műsor, de szó szerint csak duma, 0 zene, Dénes Tamás vezette. Aztán a Sláger indulása után nem sokkal meg is buktak vele, úgyhogy aztán csak 23 és éjfél között volt duma, aztán azt is elhagyták.

Aki a dumára kiváncsi az Kossuthot hallgat, kereskedelmi rádió ilyen formátummal halálra van ítélve, főleg ha a versenytársa többet zenél.
 #31478  Szerző: mgabor

SzD írta:A mediago.hu ezen cikkében
ez alapján szimpatikus (szegény Cserhátit és Tóth Verát tudnám feledni :D )
  • 1
  • 563
  • 564
  • 565
  • 566
  • 567
  • 584