RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#31351  Szerző: mgabor

árpi írta:A radioneo.hu a freeblogra irányít,ezek szerint egy blog lesz az oldal?
Mondjuk kezdetnek ez is jó.
szerintem csak arról a szerverről fog futni
 #31349  Szerző: Vendég

A radioneo.hu a freeblogra irányít,ezek szerint egy blog lesz az oldal?
Mondjuk kezdetnek ez is jó.
 #31338  Szerző: systhema

"A forgalom ezúttal alig fele volt az idei átlagosnak, érdemes azonban ismét kiemelni az Econet teljesítményét. A Sláger országos kereskedelmi rádiós frekvenciáját megszerző vállalat ipapírjai ma nagyobb értékben forogtak a BÉT-en, mint a magyar Telekomé, s a majd 1 milliárdos forgalom egyben azt is jelenti, hogy a vállalat hatoda gazdát cserélt egyetlen nap alatt (nem mellesleg a papír 15 százalékkal 115 forintra drágult)."

(ecoline.hu)
 #31306  Szerző: reaxol

Richmonde írta:Tesztelni lehet szórás nélkül is. A többi meg az AH dolga. Azt mondják adjatok egy null db-t mi meg állítjuk az adót. (ha kell)
Itt az AH az egyetlen, amelynek semmi dolga nincsen. Max annyi, hogy igény esetén elhozza mikrón/optikán az adást a stúdiótól az OMK-ig, ha a rádió ezt nem oldja meg.

A rádió meg gondolom úgy tesztel, hogy csinálják az adásokat, mintha élesbe menne, csak közben nem megy ki a jel a stúdióból.
 #31292  Szerző: Vendég

Hát Nekem nagyon nem hiányzik......
 #31290  Szerző: LuciFerko

Richmonde írta:Béres Zoo-t az éterbe!!!!!!!!! :party:
:party:
 #31281  Szerző: Richmonde

Béres Zoo-t az éterbe!!!!!!!!! :party:
 #31278  Szerző: SzD

systhema írta:Jakupcseket erősen hanyagolnám a helyükben, de a Bazsó-Winkler páros nem rossz választás szerintem.
Ezzel egyetértek. :) Főleg akkor, ha a duó nem csak heti egy alkalommal vezet Totalcar-t, hanem mondjuk minden hétköznap, és nem kifejezetten csak autós műsort.
 #31277  Szerző: systhema

Jakupcseket erősen hanyagolnám a helyükben, de a Bazsó-Winkler páros nem rossz választás szerintem.
 #31270  Szerző: SzD

Különben a Bazsó-Winkler párosnak is lesz itt délutáni műsora (állítólag).
  • 1
  • 565
  • 566
  • 567
  • 568
  • 569
  • 584