RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#39610  Szerző: LuciFerko

van flaunt is 8-) (diumdisu tv)
 #39590  Szerző: nyikolaj

MLASZLO!Én ezt sajnos tapasztaltam a hotbirden található Cartoon Networkön...
Töbféle kódolási formával volt ellátva,ezek közül az egyik totál megvolt hibátlanul,de akkor se sikerült feltörni.
 #39589  Szerző: nyikolaj

Igenigen...Az eurobird főleg azoknak ajánlott akik szeretik a brit zenét,és az angol nyelvet,mivel szinte a műhold csak ezekből áll.
Én már nagyon rég jártam arra sajnos(rengeteget melózok nincs időm semmire)de ha jól emlékszem a zone horror,zone thriller,playboy one is fta-ban jött.(a tömérdek zene,és rajzfilm csati mellett)
Sőt kelta nyelvű csatornákat is lehet fogni ott.érdekes nyelv.
DE FOLYTASSUK MAJD EGY MÁSIK TOPICBAN. :)
 #39588  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta:Én azt tapasztaltam,hogy ha valami többszörös kódolással van ellátva,az azt jelenti,hogy mindegyik kódot felkell oldani amit kapott.
A kódolásnál ez nem így van, elég az egyik kódoláshoz hozzáférést biztosítani és már mennek is a csatornák. Valóban az lenne a logikus, hogy ha több lakat van az ajtón, akkor azt nehezebb feltörni, de ebben az esetben elég egy kulcs az egyik lakathoz és már nyílik az ajtó.
 #39587  Szerző: nyikolaj

Én azt tapasztaltam,hogy ha valami többszörös kódolással van ellátva,az azt jelenti,hogy mindegyik kódot felkell oldani amit kapott.
 #39585  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta:Na még az a gáz,ha egy csatorna dupla,vagy tripla kódolással van ellátva..
pl:nagra/crypto/nds...ilyenkor aztán lehetetlen valamit is mesterkedni...
Főleg azért is mert már az nds önmagában egy lehetetlenség. :(
Arra akarok célozni,hogy nehogy bevezessenek ilyet.
Igazából a több kódolás nem jelent nagyobb biztonságot. Minél több kódolás van egy csatornán, annál sebezhetőbb, mivel többféle kódolás közül választhatnak, melyikkel érdemes vagy lehet kezdeni valamit.
 #39584  Szerző: LuciFerko

amúgy eurobirden mennyi fta csatorna van?:D csak hogy majd ode érdemes-e átfordítani a tányért.
 #39583  Szerző: nyikolaj

A már említett hekkelt előfizetői kártya tulajdonképpen megegyezik a hekkelt beltéri készülékkel. :) Sőt...A beltéri ugye még jobb,mert lehet rajta változtatni a kódokat. ;)
 #39582  Szerző: nyikolaj

Na még az a gáz,ha egy csatorna dupla,vagy tripla kódolással van ellátva..
pl:nagra/crypto/nds...ilyenkor aztán lehetetlen valamit is mesterkedni...
Főleg azért is mert már az nds önmagában egy lehetetlenség. :(
Arra akarok célozni,hogy nehogy bevezessenek ilyet.
 #39581  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:és létezik hekkelt előfizu kártya? Amive MINDENT lehet nézni.
A két szolgáltatóhoz elképzelhető, de ha létezik akkor gondolom borsos árat kérhetnek érte, garancia pedig biztos nincs rá, hogy meddig megy. A Direct-hez viszont nem tartom valószínűnek, hogy lenne ilyen.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 88