MLASZLO!Én ezt sajnos tapasztaltam a hotbirden található Cartoon Networkön...
Töbféle kódolási formával volt ellátva,ezek közül az egyik totál megvolt hibátlanul,de akkor se sikerült feltörni.
nyikolaj írta:Én azt tapasztaltam,hogy ha valami többszörös kódolással van ellátva,az azt jelenti,hogy mindegyik kódot felkell oldani amit kapott.A kódolásnál ez nem így van, elég az egyik kódoláshoz hozzáférést biztosítani és már mennek is a csatornák. Valóban az lenne a logikus, hogy ha több lakat van az ajtón, akkor azt nehezebb feltörni, de ebben az esetben elég egy kulcs az egyik lakathoz és már nyílik az ajtó.
nyikolaj írta:Na még az a gáz,ha egy csatorna dupla,vagy tripla kódolással van ellátva..Igazából a több kódolás nem jelent nagyobb biztonságot. Minél több kódolás van egy csatornán, annál sebezhetőbb, mivel többféle kódolás közül választhatnak, melyikkel érdemes vagy lehet kezdeni valamit.
pl:nagra/crypto/nds...ilyenkor aztán lehetetlen valamit is mesterkedni...
Főleg azért is mert már az nds önmagában egy lehetetlenség.![]()
Arra akarok célozni,hogy nehogy bevezessenek ilyet.
LuciFerko írta:és létezik hekkelt előfizu kártya? Amive MINDENT lehet nézni.A két szolgáltatóhoz elképzelhető, de ha létezik akkor gondolom borsos árat kérhetnek érte, garancia pedig biztos nincs rá, hogy meddig megy. A Direct-hez viszont nem tartom valószínűnek, hogy lenne ilyen.