asimov írta:3 Cfok április 4-én reggel.Az nem gond, általában ennyi van. Májusban meg a -2 fok normális reggel. A baj a délutáni 9 fokkal van inkább.

Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
asimov írta:3 Cfok április 4-én reggel.Az nem gond, általában ennyi van. Májusban meg a -2 fok normális reggel. A baj a délutáni 9 fokkal van inkább.
Pasa írta:http://www.idokep.hu/hirek/lavinak-magyarorszagonNem tudom mi lesz így idén, már jócskán benne vagyunk az áprilisban és még jövő héten is mínuszokat írnak, ami már bőven a tavasz közepe lesz. Máskor ilyenkor már rég 10-15 fok szokott lenni vagy még több, zöldellnek a növények, virágzanak a gyümölcsfák is, most vagy lefagytak vagy még ki se hajtottak. Gondolom ez majd az élelmiszerárakon is meg fog látszani
Attis írta:Durva eltérés az OMSZ és az Időkép előrejelzésében. Omsz: jövő hétfőn Kaposvár hajnalban -1, másnap hajnalban -4, napközben +4 - Időképen végig pozitív hőmérsékleti értékek, napközben 10 fok.Az OMSZ is ellent mond saját magának. Az előrejelzésnél jövő hét elejére napközben már 6-10 fokot is jósol, míg ha a településekre vetített előrejelzést nézem, akkor szinte mindenhova max. 3-4 fokot jósolnak.
Hajrá Időkép!
Attis írta:.. Viszont állítólag 1986 és 1987 márciusa kísértetiesen hasonlított az ideire. (Arra sajnos nem emlékezhetek.) Asimov, Pasa?