origo20 írta:Én csak arra leszek kíváncsi hogy ki adja meg a kegyelemdöfést:)Szerintem a bérbeadó a legtürelmetlenebb. Gyakorlatilag ő ténylegesen saját zsebből fizeti a működést.
Az épület tulaj vagy a hitelezők:)
origo20 írta:Én csak arra leszek kíváncsi hogy ki adja meg a kegyelemdöfést:)Szerintem a bérbeadó a legtürelmetlenebb. Gyakorlatilag ő ténylegesen saját zsebből fizeti a működést.
origo20 írta:Én csak arra leszek kíváncsi hogy ki adja meg a kegyelemdöfést:)Az épület tulaja is hitelező...
Csongii írta:Az Október vége pedig nem egyenlő az Október utolsó napjával. Október vége lehet 27-e is többek között.Kivételesen igaza volt, mer' benne van a cikkben, hogy október utolsó napja.
egon2 írta:Csongii:Június 18.tól 3 hónap az pont a mai nap azaz Október 18.a,ha nem 120 napot számolunk,hanem 18.tól-18.ig.Júniustól Októberig az 3 hónap? Te se jártál suliba mi?
De ahogy a népszavás cikk is írja Október vége,tehát Október 31.én lehet off a Neonak!3.születésnapját(Nov.19.én indult 2009 ben) nem biztos,hogy megéri.
origo20 írta:Elvileg nem ma "kellene" OFF-olniuk?Október végén jár le a csődvédelem.
origo20 írta:Elvileg nem ma "kellene" OFF-olniuk?Ma lejár a csődvédelem, aztán a hitelezőknél pattog a labda.