RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#105482  Szerző: harrapari

origo20 írta:Én csak arra leszek kíváncsi hogy ki adja meg a kegyelemdöfést:)
Az épület tulaj vagy a hitelezők:)
Szerintem a bérbeadó a legtürelmetlenebb. Gyakorlatilag ő ténylegesen saját zsebből fizeti a működést.
 #105481  Szerző: oldman

Néha azért nem értem, hogy kerülnek adásba bizonyos zenék. Ennyire lehet nem kellene kísérletezgetni.
 #105473  Szerző: moby67

Ha le kapcsolják mibe lesz jobb?
Lehet hogy kevesebb a hallgató mint régen,DE mégis csak a szakma istenei a "profik" juttatták csődbe és NEM az új tulajdonos!!!!!!!!!!!!!!
 #105471  Szerző: mimi

origo20 írta:Én csak arra leszek kíváncsi hogy ki adja meg a kegyelemdöfést:)
Az épület tulaja is hitelező...
Csongii írta:Az Október vége pedig nem egyenlő az Október utolsó napjával. Október vége lehet 27-e is többek között.
Kivételesen igaza volt, mer' benne van a cikkben, hogy október utolsó napja.
 #105470  Szerző: origo20

Én csak arra leszek kíváncsi hogy ki adja meg a kegyelemdöfést:)
 #105466  Szerző: Csongii

egon2 írta:Csongii:Június 18.tól 3 hónap az pont a mai nap azaz Október 18.a,ha nem 120 napot számolunk,hanem 18.tól-18.ig.
De ahogy a népszavás cikk is írja Október vége,tehát Október 31.én lehet off a Neonak!3.születésnapját(Nov.19.én indult 2009 ben) nem biztos,hogy megéri.
Júniustól Októberig az 3 hónap? Te se jártál suliba mi? :troll: :troll: :troll: :troll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az Október vége pedig nem egyenlő az Október utolsó napjával. Október vége lehet 27-e is többek között.
 #105462  Szerző: egon2

Csongii:Június 18.tól 3 hónap az pont a mai nap azaz Október 18.a,ha nem 120 napot számolunk,hanem 18.tól-18.ig.
De ahogy a népszavás cikk is írja Október vége,tehát Október 31.én lehet off a Neonak!3.születésnapját(Nov.19.én indult 2009 ben) nem biztos,hogy megéri.
 #105443  Szerző: Csongii

Júni 18án kértek csődvédelmet, azt kéne tudni, hogy mikortól számolják. Amennyiben attól a naptól, úgy a 120 nap éppen 2 nappal ezelőtt lejárt.
 #105427  Szerző: mimi

origo20 írta:Elvileg nem ma "kellene" OFF-olniuk?
Ma lejár a csődvédelem, aztán a hitelezőknél pattog a labda.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 584