RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#99012  Szerző: nyikolaj

Akkor már legyen R1(96.3) azt se bánom már!Úgy is a jövőben lesz még pályáztatva freki(103,106,5)De tényleg legyen már valami! Ha jól tudom amúgy 10:00-14:00-ig helyi műsor lesz úgy is.Akkor hallgatnám majd!
 #98959  Szerző: Ivoa

Zoey írta:Holnap eredmény Orosháza 90,2, Paks 107,5 és Tiszakécske 102,2 esetében.
Utóbbinál csak az az érdekes, hogy a honlapjukon semmi adatot nem találtam arról, hogy egyáltalán már alakilag és tartalmilag érvényesítették volna a pályázatokat. Persze lehet, csak nem frissítették.
Azt sajnos nem tudtam megnézni, ugyanazok pályáztak-e, akik eddig múködtették a frekvenciákat, mivel a médiaszolgáltatókat tartalmazó nyilvántartásuk nem elérhető, mindenféle krikszkraksz jön be helyette.

Neo-ra vonatkozó napirendi pont egyelőre nem szerepel.

Valaki tudja, mikor mennek nyári szünetre?
Orosháza: csak R1, Baja: csak R1, Paks: R1 + Kalocsai Rádió, Tiszakécske: Aktív + Sirius

Szerintem maradnak, akik eddig voltak mind a 4 helyen.
 #98919  Szerző: Zoey

Holnap eredmény Orosháza 90,2, Paks 107,5 és Tiszakécske 102,2 esetében.
Utóbbinál csak az az érdekes, hogy a honlapjukon semmi adatot nem találtam arról, hogy egyáltalán már alakilag és tartalmilag érvényesítették volna a pályázatokat. Persze lehet, csak nem frissítették.
Azt sajnos nem tudtam megnézni, ugyanazok pályáztak-e, akik eddig múködtették a frekvenciákat, mivel a médiaszolgáltatókat tartalmazó nyilvántartásuk nem elérhető, mindenféle krikszkraksz jön be helyette.

Neo-ra vonatkozó napirendi pont egyelőre nem szerepel.

Valaki tudja, mikor mennek nyári szünetre?
 #98223  Szerző: mimi

nyikolaj írta:Lehet,hogy csak ízelítőnek szánták,hogy lesz ilyen freki is. :S Ha lesz is minek??? :S
Szerintem egy sima elírást reagáltok túl :)
 #98222  Szerző: nyikolaj

De!Számít!Nagyon is!Nem csak az a lényeg,hogy szellemrádió(k) Eleve az,hogy még mindig mérnek ki ott frekiket!Ez igazságtalanság,meg hülyeség a köbön!Semmivel nem másabb egyik megyeszékhelytől sem,akkor miért van kivételezés?Oké,hogy második város legnépesebb város BP után a szerény 200.000 környéki lélekszámával,de akkor sem értem személy szerint,hogy miért jár az a város évek óta több lépéssel mindig előrébb ilyen téren.Az (ORTT)NMHH is egyből lebonyolít,megpályáztatja a frekiket.stb,stb.Jaaa és nem hiszem,hogy ott több rádiózó fanatikus lenne,vagy szakértő ember mint pl:Miskolcon.Na mindegy!
 #98218  Szerző: nyikolaj

Nem is az,hogy a 90.7 (talán) zavarná!Hanem,hogy tök értelmetlen! :S
Egyébként a miskolci 90.4 sincs hangoztatva,még is lesz pályáztatva.
Tehát a 90 mhz lesz az!
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 107