RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#122486  Szerző: tomee87

noartist írta: ha csak kizárólag náluk lenne ez a csatorna,a kábeleseknél (ezalatt értek minden szolgáltatót) nem.
Az MTVA pont fordítva gondolkodik, mint Te. (szerencsére)
 #122484  Szerző: noartist

mimi írta:
noartist írta:Az M3 szerintem egy nagyon jó kezdeményezés.Ha feldobnák az ingyenes 7 csatorna mellé,még sikeres is lehet.
Mondjuk el lehetne felejteni az MTVA Infócsatornát,és bedobni a helyére.(Lévén ennek felesleges a HD..)
Az MTVA infócsatorna egy teljesen felesleges dolog.
Alapból olyan sz*r a felbontása,hogy messziről is lehetetlen elolvasni,nemhogy közelebbről...
az MTVA Info helyére rendes csatornát nem fogsz tudni betenni, azért ilyen szar, mert ennyi sávszél van rá, ráadásul még csak nem is rendes mozgókép, csak képújság.
Állítólag az M3 az Extra családi csomagba fog kerülni, ami ultragáz, mert állami intézmény produkálja, a tartalmait meg közpénzen készítették, szerintem kizárólag ingyen szabadna adni. Nem tudom, van-e más olyan állami televízió a világon, ami fizetős tartalmat ad.
Itt az ideje,hogy nyugdíjba vonuljon a Duna World,és az infócsatorna.
Úgy már lenne hely...és a MinDigTV-nek elég nagy vonzóereje lehetne,ha csak kizárólag náluk lenne ez a csatorna,a kábeleseknél (ezalatt értek minden szolgáltatót) nem.
 #122449  Szerző: mimi

noartist írta:Az M3 szerintem egy nagyon jó kezdeményezés.Ha feldobnák az ingyenes 7 csatorna mellé,még sikeres is lehet.
Mondjuk el lehetne felejteni az MTVA Infócsatornát,és bedobni a helyére.(Lévén ennek felesleges a HD..)
Alapból olyan sz*r a felbontása,hogy messziről is lehetetlen elolvasni,nemhogy közelebbről...
az MTVA Info helyére rendes csatornát nem fogsz tudni betenni, azért ilyen szar, mert ennyi sávszél van rá, ráadásul még csak nem is rendes mozgókép, csak képújság.
Állítólag az M3 az Extra családi csomagba fog kerülni, ami ultragáz, mert állami intézmény produkálja, a tartalmait meg közpénzen készítették, szerintem kizárólag ingyen szabadna adni. Nem tudom, van-e más olyan állami televízió a világon, ami fizetős tartalmat ad.
 #122390  Szerző: asimov

Nem csak szerinted :) (Mindig TV)
LazlowHUN írta:Most csak szerintem jár elõrébb Gundel hangja mint a kép, vagy tényleg nincs szinkronban? (Mindig TV-n nézem a meccset)
 #122379  Szerző: Attis

LazlowHUN írta:Most csak szerintem jár elõrébb Gundel hangja mint a kép, vagy tényleg nincs szinkronban? (Mindig TV-n nézem a meccset)
Két platformon is el volt csúszva a kép. <Digi műholdas HD + Eutelsat műhold SD (a helyi kábelszolgáltató innen veszi a jelet.) >
 #122362  Szerző: LazlowHUN

Most csak szerintem jár elõrébb Gundel hangja mint a kép, vagy tényleg nincs szinkronban? (Mindig TV-n nézem a meccset)
 #122357  Szerző: noartist

HD felirattal megy a 4:3-as műsor.Kemény.
---
Az M3 szerintem egy nagyon jó kezdeményezés.Ha feldobnák az ingyenes 7 csatorna mellé,még sikeres is lehet.
 #121832  Szerző: Wolfman

Hivatalos oldal, vagy sem, ez gyanús:
Felhasználó: Ugye MindigTV platformon elérhető lesz? Nagyon-nagyon örülnék neki...
M3: Ha minden jól megy tovább, akkor Mindig TV Extra családi csomagban több, mint valószínű.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 235