egon2 írta:A 107,8-nak nagyobb lenne a lefedettsége,mint a 100,8nak?Elméletileg nem, gyakorlatilag igen. Az Europa 2 erősen csapkodja a 100,8-at! Főleg mikor már Szendehelynél vagy a 2-es úton, onnantól régen kellett már a 95.5 MHz!
egon2 írta:A 107,8-nak nagyobb lenne a lefedettsége,mint a 100,8nak?Elméletileg nem, gyakorlatilag igen. Az Europa 2 erősen csapkodja a 100,8-at! Főleg mikor már Szendehelynél vagy a 2-es úton, onnantól régen kellett már a 95.5 MHz!
lalu84 írta:Már így is elég sok helyen jön már a Kossuth..rengeteg jó adót elnyomnak már ígyisÉn is főleg szlovák ill. román adót hallgatok. Ott legalább van választék az országos frekik közül. Nekünk meg jó a Dankó,Kossuth,Bartók meg a sok Vallásos szennyek!!!!
adminisztrator írta:mikortól várhato?dkemeny77 írta:ezaz h alig van már hallgathato bpi ado...en is a radio6ot hallgatom neha itt budapesten, meg a kalozokat neha a music fmet!!! apropo...a radio6-rol tudtok valamit? tenyleg megszünik?igen, az érd tv cége kapta meg a 101.3-at, kvázi önkormányzati rádió lesz helyette.
dkemeny77 írta:ezaz h alig van már hallgathato bpi ado...en is a radio6ot hallgatom neha itt budapesten, meg a kalozokat neha a music fmet!!! apropo...a radio6-rol tudtok valamit? tenyleg megszünik?igen, az érd tv cége kapta meg a 101.3-at, kvázi önkormányzati rádió lesz helyette.
LewyDee írta:Nehéz most kultúrált hozzászólást írni. De azért megpróbálom. Tudtam hogy nem volt véletlen, hogy két héttel ezelőtt kb. 10 percig ment a 100.8-as adó, és 95.5 valamint a 107.2 nem! De álmomban sem gondoltam hogy elkótyavetyélik ezt a hálózatot. Az egy dolog hogy nem tudok majd Europa2 t hallgatni majd marad az Anténa hitradio és az mp3. De ez felháborító, hogy ma már csak a Magyar Rádió készíthet műsort, illetve a vallási rádiók és az oligarcha fm1-2-3.pontosan! ez a baj h minden freki már közösséginek van pályáztatva, rengetek a vallási adó és nagyon nagyon sok a közszolgálat, amit (ne haragudjatok h ezt mondom) a budos elet nem hallgat talán. petofi a kivétel....bartok danko meg minden minek????? mennyi zenei ado van ami hallgathato is??? semmi!!!! budapesten music van juvi petofi meg class nem hallgathato adok...szerintem....szerintem zenei ado kene a nepnek nem az h a 100.8at megkapja a kozszolgalat
Eddig sem volt olyan rádió, amit szívesen hallgattam volna, de most megölik annak a lehetőségét hogy egy kereskedelminek mondott rádiónak konkurenciája legyen, ami elsősorban nekünk hallgatóknak lenne jó.
Persze, választások jönnek határon túlról is lesznek szavazatok, itthon is kellenek az itthoniakat pedig a médián keresztül a legjobb módon hülyíteni. Más hang ne is legyen az éterben, ennek a lehetőségét akadályozzák most meg.
Egy Dankó Rádió, Bartók Rádió országos lefedettséggel amúgy is felesleges. Zenei rádiót csináljon akkor már a Magyar Rádió kevés szöveggel mert itt most arra lenne igény!!