RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#124656  Szerző: DRoland

egon2 írta:A 107,8-nak nagyobb lenne a lefedettsége,mint a 100,8nak?
Elméletileg nem, gyakorlatilag igen. Az Europa 2 erősen csapkodja a 100,8-at! Főleg mikor már Szendehelynél vagy a 2-es úton, onnantól régen kellett már a 95.5 MHz!
 #124655  Szerző: asimov

Ami azt illeti.. A Balaton Rádió-n (városombéli kisköz) kívűl én is csak az osztrák Ö3-at hallgatom rendszeresen, főleg, amióta a (új) iránybafordított tetődipóllal tiszta vétel/RDS van 89,2 MHz-en.

Anélkül, hogy leszóllnám a hazai rádiókat (már ország, más társadalmi beállítottság, más szabályozás/lehetőségek, stb) pld. az Ö3 szédületes zenei választékkal bír és nem érzem annyira a hazai előadók erőltetését sem.
Lehet, hogy furcsán hangzik ez, de az a tény, hogy a németnyelvű hírekből egy kukkot nem értek, külön jól esik a lelkelmnek, mert hazai hírblokkokból 2010/2011 körül nagyon elegem lett.
lalu84 írta:Már így is elég sok helyen jön már a Kossuth..rengeteg jó adót elnyomnak már ígyis :( Én is főleg szlovák ill. román adót hallgatok. Ott legalább van választék az országos frekik közül. Nekünk meg jó a Dankó,Kossuth,Bartók meg a sok Vallásos szennyek!!!!
 #124654  Szerző: egon2

Kedves Admin! A Rádió 6 a FM 101,3-on meg fog szűnni?Lejárt a frekvencia engedélye?Elnézést az OFFOlásért!
Budapest vételkörzetében a Kossuth mért nem a ex Sláger/Neo frekvencián fog adni?A 107,8-nak nagyobb lenne a lefedettsége,mint a 100,8nak?
 #124650  Szerző: DRoland

Erre nem is tudom mit mondjak, azt hiszem, hogy végleg kikapcsolom a rádióimat :( Ez egyszerűen nevetséges! Bíztam abban, hogy egy jó vételkörzetű hálózatot nem fognak szétcseszni és tavasszal már lesz pályázat, de sikerült nekik. Igazán köszönöm nekik, hogy az éter tele van hallgathatatlan szutykokkal... tovább nem írok, mert biztos ko...nyközeli érdekeket sértene... :sealed:
Na meg persze a többletköltség is minket, adófizetőket terhel!
Egyébként meg Balassagyarmatra teljesen felesleges a 93,7 a 95,5 is ellátja rendesen.
 #124647  Szerző: dkemeny77

adminisztrator írta:
dkemeny77 írta:ezaz h alig van már hallgathato bpi ado...en is a radio6ot hallgatom neha itt budapesten, meg a kalozokat neha a music fmet!!! apropo...a radio6-rol tudtok valamit? tenyleg megszünik?
igen, az érd tv cége kapta meg a 101.3-at, kvázi önkormányzati rádió lesz helyette.
mikortól várhato?
 #124645  Szerző: markfelt

dkemeny77 írta:ezaz h alig van már hallgathato bpi ado...en is a radio6ot hallgatom neha itt budapesten, meg a kalozokat neha a music fmet!!! apropo...a radio6-rol tudtok valamit? tenyleg megszünik?
igen, az érd tv cége kapta meg a 101.3-at, kvázi önkormányzati rádió lesz helyette.
 #124644  Szerző: dkemeny77

ezaz h alig van már hallgathato bpi ado...en is a radio6ot hallgatom neha itt budapesten, meg a kalozokat neha a music fmet!!! apropo...a radio6-rol tudtok valamit? tenyleg megszünik?
 #124640  Szerző: egon2

Ez a frekvencia csere Január 2.tól lép érvénybe!JAz egykori Sláger Rádió/Neo Budapesti 100,8 Mhzes frekijét a Dankó kapja,viszont a többi ex Sláger Rádiós frekvenciákat már a Kossuth Rádió kapja.Azt hiszem tavaly a Neo fm megszümése után írtátok itt a fórumon,hogy a volt Neos frekiket a Kossuth fogja kapni.Be is jött a jóslatotok!A 100,8Mhzes frekit mért nem a Kossuth kapja,ha már a többi ex Neo FM frekiket a Kossuth kapja?Elég gyorsan végre hajtják a freki cseréket,már Január 2.től ez lesz a kiosztás!Anno mikor 1997-ben a Petőfit és a Bartókot a keleti URHról(A Petőfit a középhullámon is megszüntették)átették nyugati CCIR URH sávra,hagytak fél évnyi időt az átállásra!A Kossuth Rádiónak igy jobb lesz a lefedettsége,90%os lakossági lefedettsége lesz a Sláger/Neonak csak 81%os lefedettsége volt.Mert amint látom meg marad egy pár régi Kossuth frekvencia is.Viszont az AM 540 Khzes frekin a sugárzást meg lehetne szüntetni. A Dankó rádió ennyire hallgatott lenne,hogy országos lefedettség kell?
 #124636  Szerző: lalu84

Már így is elég sok helyen jön már a Kossuth..rengeteg jó adót elnyomnak már ígyis :( Én is főleg szlovák ill. román adót hallgatok. Ott legalább van választék az országos frekik közül. Nekünk meg jó a Dankó,Kossuth,Bartók meg a sok Vallásos szennyek!!!!
 #124635  Szerző: dkemeny77

LewyDee írta:Nehéz most kultúrált hozzászólást írni. De azért megpróbálom. Tudtam hogy nem volt véletlen, hogy két héttel ezelőtt kb. 10 percig ment a 100.8-as adó, és 95.5 valamint a 107.2 nem! De álmomban sem gondoltam hogy elkótyavetyélik ezt a hálózatot. Az egy dolog hogy nem tudok majd Europa2 t hallgatni majd marad az Anténa hitradio és az mp3. De ez felháborító, hogy ma már csak a Magyar Rádió készíthet műsort, illetve a vallási rádiók és az oligarcha fm1-2-3.

Eddig sem volt olyan rádió, amit szívesen hallgattam volna, de most megölik annak a lehetőségét hogy egy kereskedelminek mondott rádiónak konkurenciája legyen, ami elsősorban nekünk hallgatóknak lenne jó.

Persze, választások jönnek határon túlról is lesznek szavazatok, itthon is kellenek az itthoniakat pedig a médián keresztül a legjobb módon hülyíteni. Más hang ne is legyen az éterben, ennek a lehetőségét akadályozzák most meg.

Egy Dankó Rádió, Bartók Rádió országos lefedettséggel amúgy is felesleges. Zenei rádiót csináljon akkor már a Magyar Rádió kevés szöveggel mert itt most arra lenne igény!!
pontosan! ez a baj h minden freki már közösséginek van pályáztatva, rengetek a vallási adó és nagyon nagyon sok a közszolgálat, amit (ne haragudjatok h ezt mondom) a budos elet nem hallgat talán. petofi a kivétel....bartok danko meg minden minek????? mennyi zenei ado van ami hallgathato is??? semmi!!!! budapesten music van juvi petofi meg class nem hallgathato adok...szerintem....szerintem zenei ado kene a nepnek nem az h a 100.8at megkapja a kozszolgalat
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 167