RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#53778  Szerző: ravasz

akos9277 írta:Én is megtudtam kérdezni pl. itt a fórumban, hogy lesz-e
De nem illetékes válaszolt rá.

Maradjunk annyiban, hogy nem volt kint a honlapon + káosz van (volt) a szabályozásban, emiatt ilyen kevés a pályázó... szerintem.
 #53777  Szerző: akos9277

LuciFerko írta:
ravasz írta:
djlacee írta:ennyi???
Ja, utolsó pillanatban került ki az ORTT oldalára, hogy lesz pályázat...
26.-án.
Én is megtudtam kérdezni pl. itt a fórumban, hogy lesz-e, mert ha nem akkor félútnál tovább nem írom... Én inkább azzal magyaráznám, hogy sokan tudják mi a helyzet ORTT-BOCS!- NMMH-ban... szerintem nem lettünk volna nagyon hátrébb, ha tavasszal adjuk le...
 #53774  Szerző: LuciFerko

ravasz írta:
26.-án.
 #53772  Szerző: ravasz

#53769  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:beadott pályázatok: http://www.ortt.hu/hirek.php?hir_id=548
ennyi???
De látom azért van bábolnai meg ajkai megmozdulás 8-)
 #53761  Szerző: LuciFerko

14:45-kor meg 6.
 #53759  Szerző: akos9277

Johnny írta:Hétfőn indul az egyetem. Mit tippeltek, vagy mit tudtok fog indulni az új egyetemi megmozdulás is? Vagy NMHH miatt mindenki csúszik? Bár szerintem ha alá van írva a szerződés akkor már ketyeg az indulási határnap.
Szeptember elseje nagy nap volt. Reviczky u. 5. - Közölte a hölgy, hogy köszönik a pályázatot, de sajnos ők sem tudják mikor lesz testület aki majd elbírálja. Hozzáteszem 13:50 kor 4-es volt a sorszám.
 #53750  Szerző: Johnny

Hétfőn indul az egyetem. Mit tippeltek, vagy mit tudtok fog indulni az új egyetemi megmozdulás is? Vagy NMHH miatt mindenki csúszik? Bár szerintem ha alá van írva a szerződés akkor már ketyeg az indulási határnap.
 #53023  Szerző: Cicoo

Andrew5 írta:Hol van mjoel aki megválaszolná a kérdést? Igen/nem aztán kész.
Most gondolj bele: idejön, azt mondja, nem, akkor az Epreseknek esik neki mindenki. Ha azt mondja, igen, akkor meg a Crazy-seknek. Csak egymás öldöklése menne napestig. (Micsoda f.sza rádiót lehetne összehozni annyi energiából, amit itt az egymás osztogatására fordítotok, hajjaj! :roll: :sealed: )
Andrew5 írta: Mindenki csinálja azt meg úgy ahogy akarja. Ennyi.
Azért ez nem teljesen így megy, azt te is tudod. Fair play is van a világon, meg szabályok is. Azt mindannyian tudjuk, hogy a kisköz egy kényszermegoldás, de egyben egy lehetőség is a rádiózásra ott és azoknak, ahol nincs értelme (vagy nincs lehetőség) nagyobb rádiót csinálni. Persze ezt sokan gátlástalanul kihasználják. Egészségükre. Attól, mert vannak egyének, akik kijátsszák, a kiskapukat, még nincs joguk hülyének nézni azokat, akik nem, és fordítva. (A kérdés pedig - továbbra is azt mondom - felért egy vádaskodással. Felesleges szabadkozni.)
Amíg ez a kisközösök hozzáállása az egész kérdéskörhöz, addig ne is várjuk, hogy javuljon a helyzet. (Mert minek? Ezzel se tudnak mit kezdeni sokan.) Végigolvasva a topicot, úgy vettem érszre, hogy pár tized W miatt akkora cirkusz van néha, mintha profitorientált vállalkozások egyeduralmáról lenne szó a piacon. (Lásd többek között az üldözési mánia emlegetése. Egyébként tökéletes helyesírással is lehet valaki sértő, bunkó, és írhat megalapozatlan dolgokat.)

Azt még hozzátenném, hogy akinek nem inge..
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 164