RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#31029  Szerző: mgabor

Permi írta:
LuciFerko írta:http://szivlapat.blog.hu/2009/11/12/meg ... o_fm_zenei
ez így saláta.
NEM! Ez így konkrétan egy nagy rakás sz@r!!!! Mr2/2-nek simán át lehetne nevezni már most!
mr2-n nincs Cserháti, Tóth Vera meg George Michael
ezért bírom még rövid távon elviselni :)
 #31011  Szerző: Vendég

pedig jobban hangzik a "NEO"
 #31008  Szerző: erogen

árpi írta:EGyébként a rádió neve mi? a http://www.estmedia.hu-n NEO-t írnak,máshol meg NEO FM-et.

???
A tévéreklámokban NEO FM--nek emlegették , délután volt a tv 2-őn.
 #30992  Szerző: Vendég

EGyébként a rádió neve mi? a www.estmedia.hu-n NEO-t írnak,máshol meg NEO FM-et.

???
 #30991  Szerző: Vendég

nekem tetszik a zenei összeállítás...

Lehet, hogy a hallgatóknak fura lesz,de szerintem szerethető. Egy idő után biztos sokan megkedvelik (jót tenne a neo-nak ha igaz lenne a hír, és tényleg megszűnne az MR2).
 #30987  Szerző: mgabor

Rádiós írta:Nah tessék. Már szar, pedig még el sem indult!

Azért azt ne felejtsétek el, hogy akik eddig Republicot, Eddát, meg Fenyő Mikit kapott, annak ezeknek a zenéknek majd 80 százaléka ismeretlen lesz. Akik pedig csak a Cafe meg az MR2 zenéjét viselik el, azoknak már egyrészt van 2 rádiója, másrészt a felmérések alapján egy 10 százalékos réteg. Így elsőre kompromisszumot akarnak kötni. A cél, hogy minél több hallgató válassza őket, nem biztos, hogy csak egy rétegrádiót akarnak. Alternatívaként meg marad még mindig a Cafe meg az MR2.
mondom, hogy nekem nyolc, Café mondjuk nyomokban sincs erre az éterben, az MR2 is olyan, amilyen, de ezt így szerintem ez alapján kihagynám :) az vitathatatlan viszont, hogy a Slágerhez képest minőségi ugrás :)
 #30986  Szerző: Rádiós

Nah tessék. Már szar, pedig még el sem indult!

Azért azt ne felejtsétek el, hogy akik eddig Republicot, Eddát, meg Fenyő Mikit kapott, annak ezeknek a zenéknek majd 80 százaléka ismeretlen lesz. Akik pedig csak a Cafe meg az MR2 zenéjét viselik el, azoknak már egyrészt van 2 rádiója, másrészt a felmérések alapján egy 10 százalékos réteg. Így elsőre kompromisszumot akarnak kötni. A cél, hogy minél több hallgató válassza őket, nem biztos, hogy csak egy rétegrádiót akarnak. Alternatívaként meg marad még mindig a Cafe meg az MR2.
 #30985  Szerző: mgabor

nem baj, csak én nem fogom hallgatni, mert nem kerülgetem a cserháti, tóth vera, george michael, robbie williams számokat azért, hogy közte néha valami jó is lesz, arra meg viszont talán jó, hogy akik erre a langyos mainstreamre izgulnak be, azok kapjanak közte valami kicsit összetettebb zenei kiképzést is. (feist, jovanotti, klaxons, stb.)
szóval lehetett volna szarabb is.
én mondjuk sokmindenre számítottam tőlük, csak arra nem, hogy cserháti meg tóthvera. :D
jó, hát van énnekem mp3 lejátszóm.
 #30984  Szerző: LuciFerko

épp elég baj ha cserháti meg tóth vera van :gülü2:
  • 1
  • 569
  • 570
  • 571
  • 572
  • 573
  • 584