RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #97313  Szerző: Snake

asr27 írta:"592/2012. A Klubrádió Zrt. kérelmei a médiaszolgáltatási díj csökkentésére, valamint ideiglenes médiaszolgáltatási szerződés megkötésére a Budapest 95,3 MHz + Esztergom 98,1 MHz + Tatabánya 96,7 MHz médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében az Mttv. 65. § (11) bekezdése alapján"
:hit: :vomit:
mivan nincs jobb dolgod <moderálva>? <moderálva>
 #97309  Szerző: djlacee

asr27: nem értem, mi a gond?
 #97304  Szerző: asr27

"592/2012. A Klubrádió Zrt. kérelmei a médiaszolgáltatási díj csökkentésére, valamint ideiglenes médiaszolgáltatási szerződés megkötésére a Budapest 95,3 MHz + Esztergom 98,1 MHz + Tatabánya 96,7 MHz médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében az Mttv. 65. § (11) bekezdése alapján"
:hit: :vomit:
 #97204  Szerző: csokie

adminisztrator írta:
csokie írta:Most vonatkoztassunk el ettől az egész témától.

Többször is belefutottam itt abba, hogy hiába próbálom meg a legdiplomatikusabban megfogalmazni a mondandómat amiben egy darab trágár szó sem található, se nem ad pl uszításra vonatkozó dolgokat, mégis törlésre került. "mert nekem nem tetszik ezért bannolom" vagy "nem értek együtt ezzel az állásponttal ezért törlöm".

Mégis mit lehet akkor leírni és mit nem? Szabályzatot elolvastam, ne gyertek azzal. Csak a miheztartás végett kérdezem.

Üdv.
A történtek pontos ismeretének hiányában nem tudok állást foglalni.
Nem is kell, mert tárgytalan, de amint lesz ilyen, ígérem hogy szólni fogok. Üdv.
 #97199  Szerző: markfelt

csokie írta:Most vonatkoztassunk el ettől az egész témától.

Többször is belefutottam itt abba, hogy hiába próbálom meg a legdiplomatikusabban megfogalmazni a mondandómat amiben egy darab trágár szó sem található, se nem ad pl uszításra vonatkozó dolgokat, mégis törlésre került. "mert nekem nem tetszik ezért bannolom" vagy "nem értek együtt ezzel az állásponttal ezért törlöm".

Mégis mit lehet akkor leírni és mit nem? Szabályzatot elolvastam, ne gyertek azzal. Csak a miheztartás végett kérdezem.

Üdv.
A történtek pontos ismeretének hiányában nem tudok állást foglalni.
 #97198  Szerző: csokie

Ja és ne várjátok azt, hogy a Klubrádió topicban csak az engedélyekről, meg a hosszabbításokról, vagy éppen a zenei stílusról legyen szó, mivel ez egy politikai adó. :)
 #97197  Szerző: csokie

Most vonatkoztassunk el ettől az egész témától.

Üdv.
 #97196  Szerző: Glenn

:sealed:
 #97194  Szerző: markfelt

Nem tudom Csokie anno mit írt be, hiába is sérelmezi a korábbi moderációt, utólagosan már semmi nem lesz helyreállítva.

Pasa "buzizása" feszíti a határokat, de véleményem szerint nem moderálandó. Mindenki saját magát minősíti azzal, ahogy megfogalmazza a gondolatait.
 #97192  Szerző: Zsolt

szemilan írta:
csokie írta:
Pasa írta:Nesze, a Klubrádióban a "buzik" szexuális életét taglalják pünkösd hétfőn délelőtt fél 11-kor! Van ennél lejjebb???
:x
Múltkor pont erre világítottam rá, de kedves szemilan felhasználó törölte a kommentemet.
Csak akkor törlünk kommentet, ha az szabályba ütközik. Pontosan mi volt az? Ha kérhetem PÜ-ben, ne OFF-oljuk tele a fórumot.
Felhasználási feltételek/2.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 137