RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#122693  Szerző: noartist

Komolyra fordítva a szót,szerintem mostmár csak a tulajdonosi háttér maradt,háttéremberek nincsenek.Az utóbbi időben ismét szutyok lett a keverés,stb.,úgyhogy gondolom Jones sincs már.
Ez egy szellemrádió,de suliban hallgatni azért jó.
 #122692  Szerző: asr27

djlacee írta:Jó, egyetlen konkrét kérdésem van ezzel a rádióval kapcsolatban:

Most ki csinálja???
Ezt szerintem sokan szeretnénk tudni itt a fórumon, de senki nem mond semmit, még az sem, aki tudja a rádió hátterében történő dolgokat! :x
Egyébként ma hallottam egy-két új szignált.
 #122691  Szerző: noartist

Valami nagy kigyúrt állat P4-es számítógéppel,fél nap szakmai tapasztalattal.
 #122689  Szerző: djlacee

Jó, egyetlen konkrét kérdésem van ezzel a rádióval kapcsolatban:

Most ki csinálja???
 #122683  Szerző: samsung

Szilagyi írta:Samsung! A kedvenced, Iller Balint holnap delutantol a Lounge Radion lesz hallhato. Mit erolkodsz ezzel a szarral? Ugyis tonkre fog menni, a rise egy penzmosoda volt mindig is.
nyugi már engem se érdekel :D mióta ez a stereofm-es szarság van nem hallgatom :D inkább a Music FM/Radio Face/Sunshine-t :D
 #122681  Szerző: djlacee

Szilagyi írta:Samsung! A kedvenced, Iller Balint holnap delutantol a Lounge Radion lesz hallhato. Mit erolkodsz ezzel a szarral? Ugyis tonkre fog menni, a rise egy penzmosoda volt mindig is.
Köszönjük az értelmes hozzászólást :gülü2:
 #122680  Szerző: Szilagyi

Samsung! A kedvenced, Iller Balint holnap delutantol a Lounge Radion lesz hallhato. Mit erolkodsz ezzel a szarral? Ugyis tonkre fog menni, a rise egy penzmosoda volt mindig is.
 #122679  Szerző: samsung

Csongii írta:Ami még feltűnt, hogy ez a Peter Jabin nevű fószer 3. mixe megy már 1 NiteRiseban, mert amúgy 60 perces, el is mondja. Ja meg mondjuk nem értem miért saját maguknak mondják fel a szövegeiket, vagy ha még sem így van, akkor találhatott volna jobb hangot, mert ez.... :oops:
mert 1 forintot nem akarnak költeni semmire
 #122674  Szerző: Csongii

Ami még feltűnt, hogy ez a Peter Jabin nevű fószer 3. mixe megy már 1 NiteRiseban, mert amúgy 60 perces, el is mondja. Ja meg mondjuk nem értem miért saját maguknak mondják fel a szövegeiket, vagy ha még sem így van, akkor találhatott volna jobb hangot, mert ez.... :oops:
 #122669  Szerző: Csongii

Nem szoktam sűrűn hallgatni mostanság. Régen többet füleltem. :)
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 470