RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#67561  Szerző: roberto

Igen. Néztem én is tegnap este, meg hallgattam is. Valahogy lehetett volna méltóbb befejezése is.
 #67560  Szerző: Attis

admin írta:Srácok, rendben van, hogy szerintetek voltak "problémák" a búcsúműsorral, de elég bunkó hozzáállásnak tartom, hogy a legtöbbek csak - szokás szerint - fikáztak, ahelyett, hogy kicsit visszafogták volna magukat és elhintettek volna egy "szép volt srácok" (még ha nem is volt olyan nagyon szép), vagy "béke poraira" dumát...

Arról, ami volt és ami van, nem azok tehetnek, akik a búcsúműsort vezették... ők beleöltek minden energiát, lelkesedést, hogy legalább legyen valami. Ráadásul cserébe az ígérgetéseken kívül túl sokat nem kaptak. Maximum pár hallgató jóindulatát. Legalább Ti itt a fórumon legyetek kicsit humánusabbak. Tisztelet a kivételnek, persze.
Admin! Búcsúzni csak szépen szabad... El lehetett volna búcsúzni könnyeket csorgatva (láttunk ilyet is), el lehet búcsúzni vidáman is (erre is volt már példa).
De azért a Roxytól egy ilyen búcsú... Azért ez egy generáció rádiója volt... Vidéki gyerekként anno örültem, ha Pesten lehettem, és hallgathattam, mert nálunk ilyen rádió nem volt... (Internet meg 2000 körül hol volt...) Irigyeltem is a pestieket ezért...
Aztán, amikor már én is hallgathattam neten keresztül, akkor már nem az a Roxy volt...
Egy valaha nagyon erős brand húzza le most a redőnyt, és igenis talán illett volna elköszönni. Egy legenda nem így vonul vissza.
 #67559  Szerző: roberto

Igen :D nem lenne rossz.
 #67558  Szerző: Fox21

roberto írta:Kíváncsi leszek lesz-e hasonló rádió a jövőben.

Szerintem a Greeen Fm lesz méltó utóda, vagy azt is el tudom képzelni hogy Roxy nevek felbukkannak ott:) 1 hét max és beindul a Green (88.1) műsor ügyileg is :)
Mert ugye most zene megy:)
 #67557  Szerző: Attis

Köszi Plusz Team :yeah:
 #67556  Szerző: roberto

Kíváncsi leszek lesz-e hasonló rádió a jövőben.
 #67555  Szerző: Attis

Roxy Aria 2 se rossz... ;)
 #67554  Szerző: Attis

Nagyon nagy! :yeah:
Hát igen... Ezt kellett volna a Roxynak tegnap...
 #67552  Szerző: Fox21

Jó látni a szolidaritást:) legyen az bár milyen..és bármelyik médium:)
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 333