"asimov" ebből kiindulva az összes 900MHz-es sávban üzemelő mobiltelefont is be kellene tiltani, mert zavarják a földi digitális adások vételét...még a CB-k a lassan kiürülő VHF sávot zavarják.
Nem tudom rádiósként mi ez az ellenséges hozzáállás részedről, én örömmel fogadom ezt a változást. Igaz, én "freebander" vagyok, ráadásul továbbra is illegálisnak tekintett rádiókat tartok üzembe, ezáltal szabálysértést követek el
- ami egy súlyban van egy vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal (ez a törvényszegés). Ha hosszabb útra indulok, még mindig ott van a kocsiban a rádió, K40 vételre állítva, ahol terjed az "infó". Jópárszor mosolyogtam az autópályán lévő dugóban bosszankodókon, mert én "infó" birtokában időben le tudtam a pályáról hajtani és a párhuzamos mellékutakon lassabban, de folyamatosan tudtam haladni, mire a "broadcast"-on bemondták az első infókat a balesetről én már újra a pályán voltam, a "káoszt" kikerülve. Joe
Nem tudom rádiósként mi ez az ellenséges hozzáállás részedről, én örömmel fogadom ezt a változást. Igaz, én "freebander" vagyok, ráadásul továbbra is illegálisnak tekintett rádiókat tartok üzembe, ezáltal szabálysértést követek el