RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#105424  Szerző: origo20

Elvileg nem ma "kellene" OFF-olniuk?
 #105382  Szerző: mimi

egon2 írta:A Neo FM-nek muszáj volt a Sláger rádió ajánlatán túl ígérni,mert különben nem nyerte volna el a frekvencia csomagot.
Megsúgom, mit ígért, a bevételek felét. Aztán az elképzelés persze az volt, hogy a tényleges bevételek nagy része marad a reklámidőt értékesítő sales house-nál. Ennyit erről.
 #105381  Szerző: egon2

A Neo FM-nek muszáj volt a Sláger rádió ajánlatán túl ígérni,mert különben nem nyerte volna el a frekvencia csomagot.
 #105380  Szerző: origo20

Nem hinném hogy a Classot itt kellene ostorozni.Mindvégig sikerebb volt a Neonál.Eleve már a Neo indulása is botrány volt,válalhatlan ígértek hada azután büntetések sora....Énis régi Sláger halgatóként inkább a Classt választottam..
 #105379  Szerző: egon2

A Neo fm reggeli mostani műsora nekem is bejön/bejött.
 #105376  Szerző: mxgiorgio

Azért érdekes,hogy olyan rádióban osszák az észt az adósok hiteltartozásáról amelyikben olyan vezető ül aki hülyére vesz mindenkit,nem fizet,milliós adósságot halmoz fel :punch: bár tényleg jobb lett a neo mint volt pár hónapja de remélem holnap vagy hamarosan bezárul a kapu és vége lesz ennek a fejezetnek mert ez már unalmas ami megy hónapok óta :vomit:
 #105367  Szerző: Gabeedj

"Nem értem , hogy a Class miért van annyira elszállva magától...a 15 éve változásra képtelen műsorvezetőitől? Unalmas..."

Comet: Ott a pont.Mi lesz ,ha egyeduralkodók lesznek ?Rádió 1 szindróma:)
Neo reggeli műsoráról, sokan írtak dicsérő szavakat itt .Én is csatlakozni tudok hozzájuk .Le a kalappal ,Krisztián,Zsuzsi és Attila:)
 #105330  Szerző: donder

viktorio írta:off - mi mit teszünk érte hogy jobb legyen? - off the end
Ezt már sokszor felvetették..

Mi semmit nem tudunk tenni.. Illetve tudunk, csak olyan sok ember nincsen amennyivel hatást is el lehetne érni, rgo mi (mint apró kis pontok az országban) nem tudunk nagy pontokká válni...
Remélem érthetően fogalmaztam
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 584