RADIOSITE Fórum

• Informatika

#132693  Szerző: Zoshi

http://kepfeltoltes.hu/140705/net1_www. ... es.hu_.jpg

Digi net. 20/10 helyett kb 60/30 lett, rooter restart után. :) Torrentnél kihozza a 60-at, még kicsit többet is. :)
 #132682  Szerző: asimov

Valami eredmény?
Ha már.. :)
noartist írta: Köszi, most végignyomkodom az összeset. :)
Egyik oldalról sincs szomszéd (legalábbis lakatlan épületek vannak), WiFi is csak a miénk van a környéken.
Bocsi a fárasztásért, és mégegyszer köszi. :)
 #132658  Szerző: LuciFerko

noartist írta:
asimov írta:A 20 MHz jó lesz és maradjon is úgy a jövőben.
A "Channel" értéket tekerd el "auto"-ról valami másra. A laptop meg fogja találni. (újracsatlakozik)
Elvileg 14 választható csatorna lesz, keress olyat, ami működik. (Másik, szomszédnál üzemelő router, egér, billentyűzet, nyomtató is zavarhat)
noartist írta:Íme, a beállítási felület.
Köszi, most végignyomkodom az összeset. :)
Egyik oldalról sincs szomszéd (legalábbis lakatlan épületek vannak), WiFi is csak a miénk van a környéken.
Androidra "Wifi Analyzer" letölt, és megnéz, mik a szabad csatornák. :)
 #132641  Szerző: noartist

asimov írta:A 20 MHz jó lesz és maradjon is úgy a jövőben.
A "Channel" értéket tekerd el "auto"-ról valami másra. A laptop meg fogja találni. (újracsatlakozik)
Elvileg 14 választható csatorna lesz, keress olyat, ami működik. (Másik, szomszédnál üzemelő router, egér, billentyűzet, nyomtató is zavarhat)
Köszi, most végignyomkodom az összeset. :)
 #132640  Szerző: asimov

A 20 MHz jó lesz és maradjon is úgy a jövőben.
 #132637  Szerző: asimov

"Lefotóznád" azt a paramétert, amit állítasz?
noartist írta:Amúgy visszaállítottam 20MHz-re, és ismét allergiás lett az egérre- a bekapcsolást követően azonnal elszáll a net.
 #132631  Szerző: noartist

Amúgy visszaállítottam 20MHz-re, és ismét allergiás lett az egérre- a bekapcsolást követően azonnal elszáll a net.
 #132630  Szerző: noartist

asimov írta:Ezt azért kétlem... a "40MHz" nem csatornaszám, hanem a sávszélessége az egyes csatornáknak. :)
Akkor a géppel lesz baj, ha a router rendben van. Kém és víruskergetés (a két dolog nem ugyanaz!) a gépen, esetleg vidd a gépet másik router körzetébe és WiFi próba.
(Az esetleges "csempésznet" használata meg egyéni szoc probléma és bűncselekmény is.)
noartist írta:Átállítottam a WiFit 40MHz-re, az egér már nem zavarja, viszont újfent néha eldobja a netet a gép, és korlátozott lesz a kapcsolat... (Egér nélkül is)
Kicsit amatőr vagyok ehhez, az utolsó mondatod pl. nem értem.
 #132629  Szerző: asimov

Ezt azért kétlem... a "40MHz" nem csatornaszám, hanem a sávszélessége az egyes csatornáknak. :)
Akkor a géppel lesz baj, ha a router rendben van. Kém és víruskergetés (a két dolog nem ugyanaz!) a gépen, esetleg vidd a gépet másik router körzetébe és WiFi próba.
(Az esetleges "csempésznet" használata meg egyéni szoc probléma és bűncselekmény is.)
noartist írta:Átállítottam a WiFit 40MHz-re, az egér már nem zavarja, viszont újfent néha eldobja a netet a gép, és korlátozott lesz a kapcsolat... (Egér nélkül is)
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 330