RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#121719  Szerző: mimi

bd95 írta:Nyugi, szerintem nem hivatalos oldal. A logót mondjuk nem értem, már van egy világoskék.
sajnos az, egyrészt a bemutatásra kerülő tartalmakról írnak, amiket külsős nem talál ki magától, másrészt MTVA alkalmazott is hivatkozik rá.
mondjuk most bunkó voltam, mert nem akarom ledegradálni a lelkes munkatársak erőfeszítéseit, az viszont baj, ha nincs profi munkatárs a kommunikációra, meg grafikus, akit meg lehet kérni, hogy csináljon meg egy ilyen borítóképet.
 #121686  Szerző: egon2

A Duna Tv-n a Duna Worldön is állandó ismétlés megy!Bár az M3 lehet jobb lesz ismétlések terén.Azért az MTVA-nak nagy archívuma van,az elmult 60 évből van mit válogatni.
 #121574  Szerző: markfelt

mimi írta:ha már fizetős csatorna lesz, akkor legyenek oly kedvesek elkülönítve gazdálkodni és a használt infrastruktúra, munkaerő és a bemutatott archív anyagok piaci árát befizetni az MTVA kasszájába. háztartásonként majd' évi 20 ezer forintba kerül ez az egész intézmény úgy, hogy nekem meg még sokunknak nulla szükségünk van rá, hadd ne húzzanak már le még a tévéelőfizetésen is pluszban.
most már kezdem elhinni, hogy tényleg fizetős lesz, minden jel arra utal. ez tényleg elég kellemetlen, sok szempontból.
 #121563  Szerző: mimi

ha már fizetős csatorna lesz, akkor legyenek oly kedvesek elkülönítve gazdálkodni és a használt infrastruktúra, munkaerő és a bemutatott archív anyagok piaci árát befizetni az MTVA kasszájába. háztartásonként majd' évi 20 ezer forintba kerül ez az egész intézmény úgy, hogy nekem meg még sokunknak nulla szükségünk van rá, hadd ne húzzanak már le még a tévéelőfizetésen is pluszban.
 #121545  Szerző: molnarb

Még Friderikusz mondta egyszer, amikor TV-elnök akart lenni, de nem jött össze, hogy a Magyar Televízió az archívumából élő csatorna, és ez azóta sem változott. Valóban elismerésre méltó és igen tekintélyes mennyiségű anyag áll rendelkezésre, de akkor legyen, hogy ezeket valóban egy csatornán adják és nem az M1, M2, Duna, Duna World-re szétosztani, mert mindegyiken valami régebbi anyag naponta akár többször is.
 #121541  Szerző: bd95

"A csatornán újra láthatók lennének a magyar televíziózás történetének legsikeresebb alkotásai, magyar filmtörténeti remekek, valamint a '60-'70-'80-as évek külföldi, elsősorban kelet-európai filmjei és sorozatai."

Isteni. Tehát csinálnak még egy Dunát.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 235