RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#121734  Szerző: markfelt

mimi írta:
bd95 írta:Nyugi, szerintem nem hivatalos oldal. A logót mondjuk nem értem, már van egy világoskék.
sajnos az, egyrészt a bemutatásra kerülő tartalmakról írnak, amiket külsős nem talál ki magától, másrészt MTVA alkalmazott is hivatkozik rá.
mondjuk most bunkó voltam, mert nem akarom ledegradálni a lelkes munkatársak erőfeszítéseit, az viszont baj, ha nincs profi munkatárs a kommunikációra, meg grafikus, akit meg lehet kérni, hogy csináljon meg egy ilyen borítóképet.
ledegradálni?
 #121725  Szerző: bd95

mimi írta:
bd95 írta:Nyugi, szerintem nem hivatalos oldal. A logót mondjuk nem értem, már van egy világoskék.
sajnos az, egyrészt a bemutatásra kerülő tartalmakról írnak, amiket külsős nem talál ki magától, másrészt MTVA alkalmazott is hivatkozik rá.
mondjuk most bunkó voltam, mert nem akarom ledegradálni a lelkes munkatársak erőfeszítéseit, az viszont baj, ha nincs profi munkatárs a kommunikációra, meg grafikus, akit meg lehet kérni, hogy csináljon meg egy ilyen borítóképet.
Hát nem tudom, ez a "nagyon szeretnénk ott lenni a szolgáltatóknál, de semmi sem biztos" hozzászólás ez túl... amatőr(?). Nem ezt a töketlenkedést szoktam meg, ez annyira gagyi, még az MTVA-hoz képest is.
Ennek fényében ha tényleg ez a hivatalos oldal, akkor viszont aztakur. :gülü2:

És egyébként az a meglepő, hogy ilyen rohadt sokan lelkesednek, és várják. 1 hét alatt 1000+ lájk egy olyan oldalon, amit meg se tudtam találni. Csak úgy, hogy linkeltél ide. Folyamatosan írják, hogy milyen jó, nagyszerű ötlet, meg bárcsak dec. 15 lenne már, stb. Érdekes. A végén még bejön.
 #121719  Szerző: mimi

#121686  Szerző: egon2

A Duna Tv-n a Duna Worldön is állandó ismétlés megy!Bár az M3 lehet jobb lesz ismétlések terén.Azért az MTVA-nak nagy archívuma van,az elmult 60 évből van mit válogatni.
 #121574  Szerző: markfelt

mimi írta:ha már fizetős csatorna lesz, akkor legyenek oly kedvesek elkülönítve gazdálkodni és a használt infrastruktúra, munkaerő és a bemutatott archív anyagok piaci árát befizetni az MTVA kasszájába. háztartásonként majd' évi 20 ezer forintba kerül ez az egész intézmény úgy, hogy nekem meg még sokunknak nulla szükségünk van rá, hadd ne húzzanak már le még a tévéelőfizetésen is pluszban.
most már kezdem elhinni, hogy tényleg fizetős lesz, minden jel arra utal. ez tényleg elég kellemetlen, sok szempontból.
 #121563  Szerző: mimi

ha már fizetős csatorna lesz, akkor legyenek oly kedvesek elkülönítve gazdálkodni és a használt infrastruktúra, munkaerő és a bemutatott archív anyagok piaci árát befizetni az MTVA kasszájába. háztartásonként majd' évi 20 ezer forintba kerül ez az egész intézmény úgy, hogy nekem meg még sokunknak nulla szükségünk van rá, hadd ne húzzanak már le még a tévéelőfizetésen is pluszban.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 235