RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#53003  Szerző: Galaxy

Tiszteletem!

Én sokszor azt nem értem, miért van az, hogy amikor az emberek már nem tudnak tényeket és észérveket ütköztetni, akkor átmennek személyeskedésbe fenyegetőzésbe, gyalázkodásba... valahogy ezen kellene változtatni... ha ez egyénszinten a fejekben nem tud helyreállni, akkor hozzászólástörlésekkel, figyelmeztetésekkel, és időszakos tiltásokkal kell egyes embereket megtanítani a fórum használatára... a gyakorlat azt mutatja, hogy ez hatékony tud lenni.
Akár letettünk valamit az asztalra akár nem, a megfelelő alázattal kellene ehhez a témához is hozzáállni, az arcoskodást senki sem szereti... a fórum is egy közösség, legalább annyira, mint a vadnyugaton egy western kocsma, ha oda bemegy valaki, és elkezd arcoskodni, azt úgy lelövik mint a sicc... ezt azért tessenek fejben tartani...
 #53000  Szerző: Andrew5

itt gyerekek vannak... Hol van mjoel aki megválaszolná a kérdést? Igen/nem aztán kész. Itt már kész összeesküvéselméletek vannak. Mindenki csinálja azt meg úgy ahogy akarja. Ennyi. Felesleges itt pazarolni a tárhelyet... :D
 #52981  Szerző: Snookie

Ez ku*vaanyázás? :lol: szerintem inkább üldözési mánia..de leírom akkor konkrétabban amire gondoltam. Aki egy kicsit otthon van a marketing világában az tudja, hogy a negatív reklám (ha már ugye esetünkben belemagyaráztátok egy szimpla kérdésbe, hogy negatívkodni akarunk) is igen jó és ráadásul ingyenes reklámnak számít. A Microsoft pl. nagyon jól tudja ezt..

A kisközösségi rádiózásról csak röviden annyit, hogy ha rajtam állna az összeset visszavenném ami 10.000 főnél nagyobb lélekszámú településen üzemel, ahol maradna ott sem lehetne reklám és a pénzeléséről pedig gondoskodjon az önkormányzat és esetleg a pályázatok.

Sok embertől hallottam és olvastam, hogy azon fórumozók miatt nem óhajt ide írogatni akik folyamatosan csak kiforgatják mások írásait és egyszerűen nem lehet arra használni a fórumot amire tulajdonképpen van, mert jelenesetben például kiderül, hogy az epresek rohadékok, beszariak és még meg is kell fenyegetni őket amiért mertek kérdezni valamit. Jó ideje én sem írogattam, de nem bírtam megállni. Sajnos, ugyanis itt is csak az egymáshoz kötődő érdekek dominálnak. Álszentség és a nicknév mögül való okoskodás és arcoskodás jellemzi ezt a fórumot. Régen nem így volt, valami megváltozott. Ezen felül továbbra is fenntartom, hogy egy jó fórumban az adminok/moderátorok pártatlanok és példamutatóak. Természetesen tiszteletem a kivételnek és Szabinak amiért létrehozta ezt a nagyszerű site-ot.

Én 6 éves korom óta rádiózni akartam, a sors szerencsére úgy hozta, hogy ezt tehessem. Ezentúl is ezt fogom tenni szívvel, lélekkel ahogy eddig. Ez az életem és nem fog hiányozni belőle a radiosite fóruma. :)

Ja és még valami. Sokszor belekötöttetek már azokba a fórumozókba akik elvárnák az ide írogatóktól, főként akik a média ezen (és bármely másik) területén dolgoznak, hogy tudjanak helyesen írni MAGYARUL. Ezt én is így látom. Szégyenletesnek és nevetségesnek tartom, hogy fergeteges médiacsászárok képtelenek helyesen írni (sokszor még beszélni is) az anyanyelvükön. Akinek pedig mégsem megy használjon legalább valami helyesírás ellenőrzővel ellátott szerkesztőt..vagy csupán tanuljon meg helyesen magyarul.

Bye
 #52974  Szerző: jimmer

igen, kb hasonlóképp szokták az embert elküldeni diplomatikusan az útszéli anyucijába :)

sajnos az epresek úgy látom nem okulnak, tanulnak :(
 #52935  Szerző: Cicoo

Snookie írta:(marketinget meg majd én tanulok, hogy mekkora király még el sem indult a rádió és már beszélnek róla):gülü:
Akkor egyértelműbben: ez a feltevés felért egy sárdobálással.
 #52915  Szerző: Snookie

mimi írta:Az a baj, hogy ha én vállalkozó lennék, vagy intézményt vezetnék, stb., és megkeresnének engem, hogy támogassam a Dáridó Rádiót, akkor előbb utánanéznék, hogy kik is ezek, többek közt beütném a gugliba is, és ha ilyen találatot dobna ki, hogy "azt csiripelik a madarak, hogy a Dáridó Rádió az x párt irányába kacsintgat", már gondolkodnék a válaszon, ami úgy kezdődne, hogy "Sajnálom, de..."
Szegény krézi..hát én meghajlok a szurkálódás előtt és 40 napos éhezéssel fogok bűnbocsánatért könyörögni azért amit tettem..na meg egy google linkért akkor.. (marketinget meg majd én tanulok, hogy mekkora király még el sem indult a rádió és már beszélnek róla) :gülü:
 #52902  Szerző: mimi

Az a baj, hogy ha én vállalkozó lennék, vagy intézményt vezetnék, stb., és megkeresnének engem, hogy támogassam a Dáridó Rádiót, akkor előbb utánanéznék, hogy kik is ezek, többek közt beütném a gugliba is, és ha ilyen találatot dobna ki, hogy "azt csiripelik a madarak, hogy a Dáridó Rádió az x párt irányába kacsintgat", már gondolkodnék a válaszon, ami úgy kezdődne, hogy "Sajnálom, de..."
 #52889  Szerző: djlacee

Na PEACE, és vigyetek SOPRONBA kisközösségi rádiót :)
 #52886  Szerző: Snookie

Jó is az ha egy fórumban pártatlan tud maradni a moderátor...
Viszont ha már itt tartunk, meg ugye moderátor is vagy. Kérlek mutasd hol dobáltuk sárral és hol fikáztuk az illető rádiót vagy stábját.
Várom. Bizonyára amnéziás vagyok.

Másrészt Neked aztán jól kellene ismerned egy kisközösségi rádió anyagi lehetőségeit..habár ugye K.félegyáza nem Miskolc..
 #52875  Szerző: jimmer

Snookie, ha olyan jól álltok anyagilag, ahogy itt az írásokból lejön, akkor kár itt verni a blattot, tessék neki örülni, és tenni a dolgotokat, és ne foglalkozzatok mással.

Ha épp ellenkezőleg, akkor meg pláne máshogy kellene előre jutni, nem a sárdobálással.

Csak, hogy Bodrogi Gyulát idézzem: "aki szarba' van, ne csipogjon!"
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 164