RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#105328  Szerző: viktorio

off - mi mit teszünk érte hogy jobb legyen? - off the end

Igen egy adástükör már nagyon ráférne a Neo-ra, mert országos rádió úgy szól, hogy szinte
sehol sem lehet nyomon követni, hogy mi mikor szól és ki a műsorvezetője.:)
Az új honlap, gondolom pótolja ezen hiányosságokat.:)
 #105325  Szerző: donder

[off]

"És az emberek csodálkoznak, megbotránkoznak azon hogy az ember nyugatra megy..."

Csak lassan sajnos a kelet is jobb lesz mint itt(hon)...
Ha ezt még honnak lehet nevezni....
Szánalom...

[/off]
 #105316  Szerző: mimi

LuciFerko írta:off: Na éppen a szakmában tapasztalható ellenségeskedés miatt ment el a kedvem a rádiózástól, eldöntöttem, hogy az IT szektorban fogok boldogulni, ami szépen is alakul. Csak egy kisebb helyen voltam, de ott is elfajultak a dolgok annyira, hogy egy régi barátom is elvesztettem. Megéri ezt nekem? Nem. És szomorú vagyok, hogy szakmai berkekben is csak egymás lejáratása, mocskolása, sokszor alaptalan vádolása zajlik. Sokan valakinek a valakijeként kerülnek be egy nagyobb rádióba, és egyből istennek képzelik magukat, holott szerintem még a hétköznapi életben sem állnák meg a helyüket. Köszi, de ebből nem kérek.
Off vége.
Más szakma se jobb, csak ez szem előtt zajlik, többnyire extrovertált, érzékeny emberek űzik, és talán az se tesz jót, hogy folyamatosan változik minden. Viszont szakmán belül is van különbség közösség és közösség, ember és ember között, szeretném hinni, hogy a médiában is meg lehet találni azt a helyet, ahol jól tudod érezni magad. A kívülről jövő kritikát meg szortírozni kell, a megfontolandókat hasznosítani, az üres fikázásokon meg 99%-ban jót lehet röhögni, egy százalékát meg szarnile, nem múlik rajta semmi.
 #105314  Szerző: Csongii

oldman írta:Én azokon a zenéken nőttem fel, ami a Retro Showban megy. Én ezért hallgatom. Sajna más rádiókban ezek a dalok soha, vagy csak nagyon ritkán kerülnek elő. De La Soul, Monie Love, Soul II Soul, vagy Incognito, esetleg Paula Abdul, Bobby Brown, régebbi Jackson dalait alig hallani. Sőt, csak mint a fehért holló. Ha a Neo el is tűnik, akkor remélem lesz valamelyik rádió vezetőnek annyi esze, hogy ezt a műsort átveszi.

molnarb-nek igaza van, legalább kis műsorismertető kéne a weboldalra.
Bocsi, hogy kicsit offolok.
Nálunk vasárnap reggelenként van/volt... egy Nosztalgia Délelőtt című műsor. 60-70-80-as évek. A kollégám aki csinálta, nagyon ügyesen válogatott össze mindig zenéket és ott bizony rengetegszer tette tele olyan dalokat, amiket egyébként a hét többi napján nem játszunk. Sajnos kényszer szabadságon van, de remélem még visszatér.
 #105313  Szerző: oldman

Én azokon a zenéken nőttem fel, ami a Retro Showban megy. Én ezért hallgatom. Sajna más rádiókban ezek a dalok soha, vagy csak nagyon ritkán kerülnek elő. De La Soul, Monie Love, Soul II Soul, vagy Incognito, esetleg Paula Abdul, Bobby Brown, régebbi Jackson dalait alig hallani. Sőt, csak mint a fehért holló. Ha a Neo el is tűnik, akkor remélem lesz valamelyik rádió vezetőnek annyi esze, hogy ezt a műsort átveszi.

molnarb-nek igaza van, legalább kis műsorismertető kéne a weboldalra.
 #105312  Szerző: molnarb

Ez már tényleg valóban kellemetlen. :(

Mindenesetre fura, de egyben felüdülés a RetroShow-t hallgatni. Teljesen véletlenül futottam bele, mert bevallom őszintén ritkán hallgatok Neo-t, de a Facebookon egy ismerősöm postolta ki, aki jellemzően ilyesmit nem szokott, hogy milyen fincsi zenék és háttérinfók vannak. Valóban kellemes meglepetés és jó ilyesmit is hallani.

Amit viszont mindenképp hiányolok... az a műsorstruktúra... igaz ez most átmeneti weblap, de csak kifért volna oda vagy a Facebookra, hogy mikor milyen műsor van. Mert az elmúlt napok/hetek után ember legyen a talpán aki tudja, hogy milyen műsor van, kivel és mikor.
 #105311  Szerző: Richmonde

Ez a hangnem ami itt folyik régi és új rádiósokra nézve is méltatlan... Nem kellett volna idáig süllyedni. Simán és zokszó nélkül megérne egy full resetet ez a topic.
 #105310  Szerző: Nightman

Basszus mi van itt.. :o Luciferkó mélyenegyetértösszmájli Azért egy dologra kiváncsi lennék.. Az,hogy valaki xtizen-huszon éve rádiózik,nem adott neki elég tapasztalatot hogy személyeskedés sehova nem vezet? Volt nemrég egy rádiotechnikai kiállítás Hollandiában. Egy barátom kinn járt és fogtam a fejem hogy ott két konkurens kerrádio tulaj,zenei szerkesztö egymással beszélgetett a zenéröl,tapasztalatról.. Itt lesz valaha ilyen?
 #105305  Szerző: viktorio

sziasztok én az NMHH-tól jöttem, mi folyik itt kérem!:))
 #105303  Szerző: markfelt

Nyugalom emberek.

Nem kell senkit feljelentgetni, mivel egyrészt semmi sem bizonyítja, hogy ki van az álnév mögött és senki nem mondta, hogy Class FM-es, na meg aztán semmit nem követett el, ami jogilag kifogásolható lenne, de biztosíthatlak arról is, kedves Krisztián, hogy nem fogok asszisztálni semmilyen jogi lépéshez, mint fórum üzemeltető.

Tiszteletben tartom a véleményedet, ahogy a kifogásolt hozzászólókét is, azonban a jövőben kéretik kulturáltan és lehetőleg privátban rendezni az ellentéteket, függetlenül attól, hogy ki írja.

A továbbiakban minden személyeskedő hozzászólást moderálok, függetlenül attól, hogy egy kisiskolás, egy rádiós munkatárs, vagy a Dalai Láma írja.

Üdv.,
Admin
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 584