RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#135527  Szerző: asimov

Bizony, egyik kedvenc írom Asimov (és a néhány lelkes követője, akik tovább viszik a történeteit).
Thanx mindenkinek a köszöntést! :)
 #135524  Szerző: Csongii

Az igen, 200 évvel előtte simán elképzeltem volna, hogy nem tudják mikor született az emberke, de hogy az 1900-as években is volt ilyen, az eléggé meglepő. :o
 #135513  Szerző: Csongii

Boldog asimov napot!! :party:
 #135502  Szerző: frekivadasz

asimov: a füled éljen sokáig :)
 #135477  Szerző: szemilan

Ronan Air: újabb magyar sólyom a kacsák közt?

http://www.airportal.hu/ap/viewtopic.ph ... %C3%A1l%29
 #135468  Szerző: Csongii

Nekem az OTP-nél nem kértek semmit eddig, legalábbis azt hiszem. Mondjuk az igaz, hogy már 20 éve lassan náluk vagyok. :D
 #135462  Szerző: asimov

Igen, a személyes megjelenéssel járó nevesítést/ellenőrzést kötelező a pénzintézeteknek végrehajtani. (Az összes EU tagországban, tudtommal)
Nekem az őskor óta OTP-s számlám van, de akkoriban így is be kellett egyszer mennem, külön emiatt.
Szóval nem veled van baj :)
szemilan írta:Ezt minden bank így csinálja?
Tisztelt Ügyfelünk!
A 2007. évi CXXXVI. törvény (Pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról, továbbiakban: Pmt.) értelmében a xy Takarékszövetkezet 2015. január 1-től megtagadja a megbízás teljesítését, ha az ügyféllel 2013. július 1. előtt lépett üzleti kapcsolatba, és az ügyfél a Takarékszövetkezetnél átvilágítás céljából személyesen, vagy képviselő útján 2014. december 31-ig nem jelent meg, és az ügyfél vonatkozásában a Pmt. által meghatározott ügyfél-átvilágítás eredményei 2014. december 31-én nem állnak teljes körűen rendelkezésére.
Amennyiben a fent leírtakban Ön is érintett (vagyis 2013. július 1. előtt lépett a Takarékszövetkezettel üzleti kapcsolatba, és azóta ügyfél-átvilágításon nem esett át), kérjük, személyi okmányaival szíveskedjen felkeresni a számlavezető kirendeltségét ügyfél azonosítás céljából, hogy 2015. január 1-től is zökkenőmentesen teljesíthessük megbízásait.
Megértését köszönjük!
 #135461  Szerző: szemilan

Ezt minden bank így csinálja?
Tisztelt Ügyfelünk!
A 2007. évi CXXXVI. törvény (Pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról, továbbiakban: Pmt.) értelmében a xy Takarékszövetkezet 2015. január 1-től megtagadja a megbízás teljesítését, ha az ügyféllel 2013. július 1. előtt lépett üzleti kapcsolatba, és az ügyfél a Takarékszövetkezetnél átvilágítás céljából személyesen, vagy képviselő útján 2014. december 31-ig nem jelent meg, és az ügyfél vonatkozásában a Pmt. által meghatározott ügyfél-átvilágítás eredményei 2014. december 31-én nem állnak teljes körűen rendelkezésére.
Amennyiben a fent leírtakban Ön is érintett (vagyis 2013. július 1. előtt lépett a Takarékszövetkezettel üzleti kapcsolatba, és azóta ügyfél-átvilágításon nem esett át), kérjük, személyi okmányaival szíveskedjen felkeresni a számlavezető kirendeltségét ügyfél azonosítás céljából, hogy 2015. január 1-től is zökkenőmentesen teljesíthessük megbízásait.
Megértését köszönjük!
 #135444  Szerző: asimov

Azért ez sem semmi:
"A Rosetta űrszonda leszállóegysége, a Philae ma reggel kezdte meg ereszkedését a Csurjumov-Geraszimenko üstökös magjának felszínére. A leszállóegység apró hibája ellenére az ESA darmstadti központjának munkatársai bizakodnak, hogy a leszállás sikeres lesz. Percről percre követjük a délutáni eseményeket"

http://www.origo.hu/tudomany/percrolper ... 1121727100
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 541