RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#124005  Szerző: Csongii

Igen. Próbáltam beállítani, de sehol nem volt tiszta hangja, szóval átváltottam monoba, úgy jó. :D
 #124001  Szerző: LuciFerko

Csongii írta:
mimi írta:
Csongii írta:Tudom, ők monoban adnak
rosszul tudod, sztereóban adnak. legfeljebb a nálatok fogható helyi adó lehet gáz, errefelé nincs vele baj.
Akkor ide jut el szörnyen szarul. A Class FM-el nincsen gond, az szépen szól.
A 104,6-ról van szó?
 #123999  Szerző: Csongii

mimi írta:
rosszul tudod, sztereóban adnak. legfeljebb a nálatok fogható helyi adó lehet gáz, errefelé nincs vele baj.
Akkor ide jut el szörnyen szarul. A Class FM-el nincsen gond, az szépen szól.
 #123991  Szerző: markfelt

mimi írta:
nálunk is rendben van a hang. ugyanakkor pl. a szolnoki rendesen agyonprocesszált, ahogy hallottam. vannak különbségek.
 #123983  Szerző: csabyke

Azt amugy lehet tudni h anno OIRTn miert Monoban adott???
 #123981  Szerző: mimi

#123978  Szerző: Csongii

Tudom egyéni szoc. probléma. Nagymamám elég sokat hallgatja ezt a rádiót, ő általában középhullámon, de van amikor más állítja neki oda és akkor az FM-re tekerik oda. Na számomra baromira zavaró, hogy amint a Stereo mód be van kapcsolva, szörnyen szól. Tudom, ők monoban adnak, de a mai világban miért nem lehet valahogy ezt megoldani rendesen? Biztos vagyok benne, hogy sokan autóban is hallgatják FM-en és ha ott is így szól, mint a sima kazettás rádión, akkor én főbe lőném magam pár perc után. :gülü2:
 #122865  Szerző: Gyurii

Elég légből kapott kérdés, de 88.3 Mezőkovácsháza nem fog már sose elindulni?
 #121693  Szerző: markfelt

más dolog, hogy hol az üzemeltető cég központja és más az, hogy hol készül a műsor. ami egyébként jelenleg a bródyban, kivéve egy-két hír/háttér programot, ami a kunigundában van.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 167